Levertijden

Binnen welke termijn wordt de bestelling geleverd?

Ons complete assortiment is, normaal gesproken, uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij binnen 3 werkdagen de bestelling bij je thuis af (laten) leveren.
Incidenteel kan een product niet leverbaar zijn. Op de site zie je dan dat dit (aantal) niet besteld kan worden, neem dan contact met ons op (info@globetrotter.nl). Veel producten kunnen wij snel maken. Je kunt dan zelf beslissen of de totale aflevering uitgesteld wordt, of dat het product wordt vervangen door een ander product, of dat het product later moet worden nageleverd.

Wij hebben een aantal afleveropties:

Standaard wordt op het opgegeven adres afgeleverd door Post.nl of een pakketdienst.

Op verzoek kan een bestelling door een koeriersdienst of anderszins afgeleverd worden. Neem dan contact op via ons e-mailadres of telefoon. Wij moeten de leverwensen dan met je afstemmen. De extra verzendkosten van levering per koerier zijn voor rekening van de klant. Deze extra kosten worden vooraf gecommuniceerd.

Een uitzondering op de levertermijn wordt gevormd door bestellingen middels bank-overschriften. In dat geval kunnen er door traagheid in overschrijven van bank naar andere bank enkele extra dagen overheen gaan voordat wij de betaling zien. Zodra de betaling is ontvangen gaan wij onmiddellijk tot verzending over. De levertijd hangt dus mede af van je eigen snelheid van betalen.

Je kunt ook kiezen voor verzending onder rembours.
Rembours betekent, dat er tegelijk met het afleveren, contant betaald wordt aan de bode of op het afhaal-kantoor. Als je niet betaalt krijg je niet geleverd, zo simpel is dat. Bij het invullen van het bestelformulier selecteer je bij afleveroptie ‘rembours’. Voor rembourszendingen berekenen wij de toeslag die door de pakketdienst als extra kosten in rekening worden gebracht.

De laatste optie is het zelf ophalen van de bestelling op ons adres. Het tijdstip en de datum moeten van tevoren afgesproken worden. Wij zijn een internetbedrijf, er is dus geen fysieke winkel! Wij hebben minimaal 2 werkdagen nodig om de bestelling compleet te hebben. Op het afhaaladres kan niet gepind worden. In principe vragen wij ook hier vooruitbetaling. Wanneer je per mail of telefoon besteld voor het afhalen, mag je contant betalen maar liever hebben wij zo min mogelijk kontanten in huis.