Betaalwijzen

Op welke manieren kun je de bestelling betalen?
Wij werken met vooruitbetaling (sorry, de praktijk heeft ons geleerd dat dat nodig is). Het vooruitbetalen gebeurt middels IDEAL dan wel PayPal. Dit zijn veilige betaalsystemen middels je eigen bank. Mocht je niet vooruit willen betalen dan kun je voor rembourszending kiezen; Hieraan zijn echter extra kosten verbonden. Mocht je niet over digitale betalingen (IDEAL, PayPal) beschikken dan kun je nog altijd kiezen voor “directe bankoverschrijving”; Hierbij maak je het geld naar ons over op jouw vertrouwde manier (wel vaak iets trager) en na ontvangst daarvan versturen wij jouw bestelling.

Vooruitbetaling geldt natuurlijk ook bij leveringen buiten Nederland. De kosten voor buitenlandse betalingen zijn voor rekening van de klant. Binnen de Europese Economische Unie blijven de kosten beperkt tot de kosten die ook voor het betalingsverkeer in het desbetreffende land zelf gelden. SWIFT / BIC en IBAN codes zijn noodzakelijk bij internationale betalingen. Ons swift / BIC nummer is:  INGBNL2A. Ons IBAN nummer is: NL 08 INGB 0000742217

Contant bij afhalen is alleen een optie wanneer je per mail of telefoon contact opneemt; in dat geval wel gepast betalen svp. Wij willen zo min mogelijk contanten in huis hebben en pinnen is geen optie omdat wij geen fysieke winkel hebben.

Overige voorwaarden

Alle geleverde goederen blijven het eigendom van Globetrotter Buitensportvoeding totdat volledige kwijting heeft plaatsgevonden.

Recht van retour: indien de geleverde producten onverwacht toch niet aan de verwachtingen blijken te voldoen èn de verpakking ongeschonden is, mogen de goederen binnen 7 dagen na levering retour gezonden worden. Je ontvangt dan het factuurbedrag teruggestort op je (bank- of giro-)rekening naar keuze.  De (retour) verzendkosten zijn daarbij wel voor rekening van de klant.
Op al onze producten is een tenminste houdbaar tot (THT) datum aangegeven en is een gebruiksaanwijzing bijgeleverd. Globetrotter Buitensportvoeding sluit aansprakelijkheid, veroorzaakt door ondeskundig gebruik, gebruik na de THT datum en bereidingswijzen die afwijken van de bijgeleverde receptuur, uit.

Op al onze leveringen is het Nederlands recht van toepassing.