Bestellen buiten Nederland

Je woont niet in Nederland maar wil wel graag bestellen?

Een bestelling plaatsen bij Globetrotter Buitensportvoeding is vanuit de gehele wereld mogelijk. Wanneer je toegang hebt tot een internetaansluiting is het on-line bestellen natuurlijk een ‘fluitje van een cent’! De bestelprocedure wijkt daarbij echter enigszins af van een bestelling die vanuit Nederland geplaatst en in Nederland afgeleverd wordt. Aangezien de website niet “weet” welke tarieven buiten Nederland, België, Duitsland gehanteerd moeten worden is het het handigste per mail (info@globetrotter.nl) te bestellen en/of contact op te nemen.

Er zijn  2 belangrijke afwijkingen

 

  • Levering en Verzendkosten

In principe kunnen wij de bestelling overal ter wereld laten bezorgen. maar,

Let op: Bij verzending naar het buitenland hanteren wij de op dat moment geldende tarieven per land en per gewicht van de vervoersmaatschappijen. Ook is de import van voedsel in sommige landen aan restricties onderhevig (bv USA, Nieuw Zeeland, Chili), daar kunnen wij niet van afwijken! Neem voor bestellen contact op met ons.

    1. Betaling

Bestellingen die afgeleverd en gefactureerd worden aan een adres buiten Nederland moeten vooraf betaald worden. Voorafgaand aan de verzending ontvang je van ons een bevestiging van de te verzenden goederen, de verzendkosten, het factuurnummer en het totale factuurbedrag. Je betaalt dit bedrag op onze IBAN rekeningnummer: NL08INGB0000742217. Sinds April 2016 kunnen bestellingen vanuit het buitenland ook snel en betrouwbaar middels PayPal betaald worden.

De kosten voor buitenlandse betalingen zijn voor rekening van de klant. Binnen de Europese Economische Unie blijven de kosten beperkt tot de kosten die ook voor het betalingsverkeer in het desbetreffende land zelf gelden. SWIFT / BIC en IBAN codes zijn noodzakelijk bij internationale betalingen. Ons swift / BIC nummer is:  INGBNL2A. Ons IBAN nummer is: NL08INGB0000742217

 

Na ontvangst van de betaling gaan wij z.s.m. over tot verzending.

 

Wij maken echter een voorbehoud; Ervaring heeft geleerd dat in bepaalde landen pakjes vaak niet, of niet compleet aankomen. In overleg adviseren wij naar zulke landen naar oplossingen te zoeken als het mee laten nemen door een vertrouwde partij.