Keltisch genot

 8,55

Een veganistische aardappelmaaltijd met paddestoelen.

 

Ingrediënten: Aardappelstukjes, sperziebonen, erwten, tomaat, bospaddenstoelen (bruine ringboleet, honingzwam, judasoor, oesterzwam, shiitake), champignons, bouillonpoeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), knoflookschijfjes, paprikapoeder, Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout, peper.

Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken.

Benodigdheden: 1 pan, 0.7 ltr water.

 

 

Op voorraad

268.2 gr
3336 kJ

Koolhydraten 186.4 gr
Vezels 57.6 gr
Eiwit 46.2 gr
Vet 3.1 gr waarvan verzadigd 0.1 gr
Calcium 362.1 mg
Fosfor 85.8 mg
IJzer 10.1 mg
Kalium 9634.4 mg
Natrium 2086.6 mg
Vitamine B1 1.3 mg
Vitamine B2 1.8 mg
Vitamine C 297.9 mg

Allergenen: SELDERIJ, TOEGEVOEGDE SUIKERS.