Nepali dahl – 1 persoons

 3,95

Een traditionele linzenmaaltijd uit Nepal

 

Ingrediënten: Linzen, tomaat, erwten, ui, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), kaneel, koriander, knoflookpoeder, komijn, paprikapoeder, zout.

Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken.

Benodigdheden: 1 pan, 0.4 ltr water.

Uitverkocht

174.5 gr
2731 kJ

Koolhydraten 97.1 gr
Vezels 29 gr
Eiwit 47.2 gr
Vet 7.3 gr waarvan verzadigd 4.3 gr
Calcium 423.9 mg
Fosfor 57.2 mg
IJzer 0.8 mg
Kalium 6375.5 mg
Natrium 1345.2 mg
Vitamine B1 0.2 mg
Vitamine C 98.5 mg

Allergenen: SELDERIJ, TOEGEVOEGDE SUIKERS