1 persoons maaltijden

  • Nepali dahl – 1 persoons

     3,95

    Een traditionele linzenmaaltijd uit Nepal

     

    Ingrediënten: Linzen, tomaat, erwten, ui, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), kaneel, koriander, knoflookpoeder, komijn, paprikapoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.4 ltr water.


  • Poesta pasta (1 pers.)

     3,95

    Een pastamaaltijd volgens Hongaarse traditie.

     

    Ingrediënten: Volkoren spirelli, ratatouille (tomaat, ui, paprika rood en groen, aubergine), sultana’s, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), paprikapoeder, zout.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt plus 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, ±. 0.5 ltr water.

     


  • Couscous Maroccain – 1 persoons

     5,95

     

    Couscous maaltijd met o.a. abrikozen en koriander.

     

    Ingrediënten: Couscous, abrikozen, amandelschaafsel, paprika (rood), sperziebonen, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke uien, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), koriander, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.6 ltr water.

     


  • Misty Bob – 1 persoons

     4,90

    Macaroni met (o.a.)  bacon

     

    Ingrediënten: Macaroni hoorntjes, bacongranulaat, tomaat, erwten, paprika – groen, ui, oregano, paprikapoeder, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan,  0.5 ltr water.


  • Harrie Potje (1 pers.)

     5,50

    Een spaghetti maaltijd met o.a. gorgonzola kaas en appel.

     

    Ingrediënten: Spaghetti, gorgonzola kaas – poeder, appel blokjes, courgette, paprika (rood), plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), ui, paprikapoeder, basilicum, tijm, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.5 ltr water.

     


  • Noorse Lapskous (1 pers.)

     7,25

    Een aardappel stoofpot met veel vlees naar Noorse traditie.

     

    Ingrediënten: Aardappel stukjes, linzen, rundvleesstukjes, baconbits (spek), bacongranulaat, prei, wortel, ui, bouillonpoeder (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), peterselie, komijn, peper, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.6 ltr water.


  • Lamme Hoorn (1 pers.)

     5,95

    Een verassende pastamaaltijd met lamsvlees.

     

    Spirelli tricolore, lamsvlees korrels, paddestoelenbouillon, sperziebonen, ui, wortel, Hoorn des overvloeds, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.5 ltr water.

     


  • Keltisch genot (1 pers.)

     5,50

    Een veganistische aardappelmaaltijd met o.a. paddenstoelen..

     

    Ingrediënten: Aardappelstukjes, sperziebonen, erwten, tomaat, gemengde bospaddestoelen (bruine ringboleet, honingzwam, judasoor, oesterzwam, shiitake), plantaardige bouillon poeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), knoflookschijfjes, paprikapoeder, Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.4 ltr water. 

     


  • Vrolijke noot (1 pers.)

     5,75

    Een pastamaaltijd met o.a. walnoten en blauwe kaas.

     

    Ingrediënten: Volkoren spirelli, walnoten, Deense blauwe kaas, tomaat, maïs, sperziebonen, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), oregano, basilicum, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten.

    Benodigdheden: 1 pan, ±0.45 ltr water.

     


  • Bartjes bonen (1 pers.)

     6,75

    Bruine bonenmaaltijd met o.a. bacon bits (spek).

     

    Ingrediënten: Bruine bonen, bacon bits, prei, tomaat, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke uien, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), wortel, Italiaanse kruiden (majoraan, oregano, paprika, sulfiet, ui), sambal (E211, E260, gemod.maïszetmeel, paprika, Spaanse peper, zout), zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.6 ltr water.

     


  • Kip Durban (1 pers.)

     5,95

    Een ideetje uit Zuid Afrika: Kip met garnalen!

     

    Ingrediënten: Spirelli, kipstukjes, paprika rood/groen, garnalen, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke ui, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), wortel , zout, chilipeper.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, ± 0.4 ltr water.

     


  • Miss Piggy – vlechten (1 pers.)

     7,75

    Een snelle mihoenschotel met o.a. ham en satésaus.

     

    Ingrediënten: Mihoen, satésaus (aroma, chilipoeder, E150c, E310, E320, E415, E621, E631, garnaal, gemberwortel, gemod.zetmeel, knoflook, komijn, koriander, maltodextrine, melkeiwit, melksuiker, pindapasta, plantaardig vet, soja, suiker, tamarinde, tarwebloem, trassi, ui, witte peper, zout), ham blokjes, prei, sperziebonen, ui, gebakken uitjes, gemengde nasikruiden, ketjap, knoflookpoeder, zout.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 1 kom (voor de saus), 0.5 ltr water.