Desserts

  • Moriaantje

     3,95

    Dit is onze (ondertussen beroemde) tweepersoons chocolade – mousse met stukjes chocolade

    Bevat: Melkpoeder, slagroomversteviger (suiker, gemod. aardappelzetmeel, E341), dessertpoeder (cacao, E407, E472a, gelatine, gemod. zetmeel, koffie-extract, lactose, melkeiwit, natriumcitraat, plantaardig vet, sojalecitine, suiker, zout).

     

    Bereiding: voeg aan het gemengde poeder 200 ml koud water toe. Klop dit op gedurende 3 minuten (zorg dat er geen klontjes in blijven zitten m.b.v. een vork). Laat nu geruime tijd op een zo koud mogelijke plek opstijven (een half uur minimaal).


  • Globe-missoe

     2,65

    Dit is een tweepersoons tiramisu – mousse

    Bevat: Melkpoeder, slagroomversteviger (suiker, gemod. aardappelzetmeel, E341), dessertpoeder (aroma, carageen, E 471, E 472a, gelatine, gemod. zetmeel, glucosestroop, melkpoeder, yoghurtpoeder, natriumalginaat, plantaardig vet, suiker, wortelextract, xanthaangom).

    Bereiding:

    minimaal 3 minuten opkloppen in 0,2 ltr koud water. Voorkom klontjes (met  bv een vork). Vervolgens minimaal 10 minuten op laten stijven, hoe kouder hoe beter.


  • Mangomania

     2,95

    Dit is een tweepersoons mango-yoghurt-mousse

     

    Bevat: Melkpoeder, slagroomversteviger (suiker, gemodificeerd aardappelzetmeel, E 341), dessertpoeder (aroma, citroenzuur, dierlijk vet, E472a, gelatine, gemod. zetmeel, glucosestroop, johannisbroodpitten, kurkuma, melkpoeder, yoghurtpoeder, maltodextrine, natriunalginaat, paprika, plantaardig vet, suiker).

    Bereiding:

    voeg aan het gemengde poeder 200 ml koud water toe. Klop dit op gedurende 3 minuten (zorg dat er geen klontjes in blijven zitten m.b.v. een vork). Laat nu geruime tijd op een zo koud mogelijke plek opstijven (een half uur minimaal).


  • Globekoninkje

     2,65

    Dit is een tweepersoons aardbeien (zomerkoninkjes) – mousse

     

    Bevat: Melkpoeder, slagroomversteviger (suiker, gemod. aardappelzetmeel, E341), dessertpoeder (aardbeienpoeder, aroma, betacaroteen, citroenzuur, dierlijk vet, emulgator, gelatine, gemod. zetmeel, glucosestroop, melkpoeder, plantaardig vet, rode bietenextract, suiker).

    Bereiding:

    minimaal 3 minuten opkloppen in 0,2 ltr koud water. Voorkom klontjes (met  bv een vork). Vervolgens minimaal 10 minuten op laten stijven, hoe kouder hoe beter.