Desserts

  • Moriaantje

     3,95

    Dit is onze (ondertussen beroemde) tweepersoons chocolade – mousse met stukjes chocolade

    Bevat: Melkpoeder, slagroomversteviger (suiker, gemod. aardappelzetmeel, E341), dessertpoeder (cacao, E407, E472a, gelatine, gemod. zetmeel, koffie-extract, lactose, melkeiwit, natriumcitraat, plantaardig vet, sojalecitine, suiker, zout).

     

    Bereiding: voeg aan het gemengde poeder 200 ml koud water toe. Klop dit op gedurende 3 minuten (zorg dat er geen klontjes in blijven zitten m.b.v. een vork). Laat nu geruime tijd op een zo koud mogelijke plek opstijven (een half uur minimaal).


  • Globekoninkje

     2,65

    Dit is een tweepersoons aardbeien (zomerkoninkjes) – mousse

     

    Bevat: Melkpoeder, slagroomversteviger (suiker, gemod. aardappelzetmeel, E341), dessertpoeder (aardbeienpoeder, aroma, betacaroteen, citroenzuur, dierlijk vet, emulgator, gelatine, gemod. zetmeel, glucosestroop, melkpoeder, plantaardig vet, rode bietenextract, suiker).

    Bereiding:

    minimaal 3 minuten opkloppen in 0,2 ltr koud water. Voorkom klontjes (met  bv een vork). Vervolgens minimaal 10 minuten op laten stijven, hoe kouder hoe beter.


  • Straciatoe

     3,50

    Dit is een tweepersoons straciatella dessert

    Bevat: Melkpoeder, slagroomversteviger (suiker, gemodificeerd aardappelzetmeel, E 341), dessertpoeder (aroma, cacao, cacao-boter, carrageen, E472b, emulgator, gelatine, gemod. zetmeel, glucosestroop, maltodextrine, melkeiwit, palmolie, suiker, zout).

    Bereiding:

    voeg aan het gemengde poeder 200 ml koud water toe. Klop dit op gedurende 3 tot 5 minuten (zorg dat er geen klontjes in blijven zitten m.b.v. een vork). Laat nu geruime tijd op een zo koud mogelijke plek opstijven (een half uur minimaal).


  • “Kaltschäle” kersen

     1,85

    Kaltschäle is een traditioneel Duits dessert. Het kan echter ook als vruchtendrank genuttigd worden.

     

    Bevat: Suiker, gemodificeerd zetmeel, gedroogde zure kersen (stukjes en poeder), maltodextrine, aroma, citroenzuur, rode bieten poeder, karamel poeder, verdikkingsmiddel.

    Bereiding:

    Voor een dessert; In maximaal 1/2 ltr water, melk of karnemelk met een garde / vork goed opkloppen en dan 10 minuten op een koude plek op laten stijven.
    Als vruchtendrank; In 1 ltr koud water oplossen.

  • “Kaltschäle” aardbeien

     1,85

    Kaltschäle is een traditioneel Duits dessert. Het kan echter ook als vruchtendrank genuttigd worden.

     

    Bevat: Suiker, gemodificeerd zetmeel, gedroogde aardbeien (poeder en stukjes), maltodextrine, citroenzuur, verdikkingsmiddel, aroma, kurkuma.

    Bereiding:

    Voor een dessert; In maximaal 1/2 ltr water, melk of karnemelk met een garde / vork goed opkloppen en dan 10 minuten op een koude plek op laten stijven.
    Als vruchtendrank; In 1 ltr koud water oplossen.

  • “Kaltschäle” Perzik-passievrucht

     1,85

    Kaltschäle is een traditioneel Duits dessert. Het kan echter ook als vruchtendrank genuttigd worden.

    Bevat: Suiker, appel (stukjes en poeder), perzikpoeder, glucosesiroop, citroenzuur, aroma, verdikkingsmiddel, karamelpoeder, riboflavine.

    Bereiding:

    Voor een dessert; In maximaal 1/2 ltr water, melk of karnemelk met een garde / vork goed opkloppen en dan 10 minuten op een koude plek op laten stijven.
    Als vruchtendrank; In 1 ltr koud water oplossen.