Groenten en aardappel

  • Wortelen

     1,75

    Wortel; gewassen, gesnipperd en gedroogd, zonder toevoegingen.

     

    Deze 100 gr gedroogde wortelen komen overeen met ± 500 gr verse wortelen.

     

    Bereiding: 5 à 10 minuten wellen in (warm) water. Vervolgens uit laten lekken en dan bereiden als vers product. Of: Direct meekoken met de maaltijd, zonder wellen.

  • Ui

     1,25

    Blanke ui, gewassen, gesnipperd en gedroogd, zonder toevoegingen.

     

    Deze 50 gr gedroogde uien komen overeen met ± 300 gr verse uien.

     

    Bereiding: 5 à 10 minuten wellen in (warm) water. Vervolgens uit laten lekken en dan ± 3 minuten bakken. Of: Direct meekoken met de maaltijd, zonder wellen.

  • Spinazie

     1,90

    Spinazie; gewassen, gesneden en gedroogd, zonder toevoegingen.

     

    Deze 50 gr komt overeen met ± 300 gr verse spinazie.

     

    Bereiding: 5 à 10 minuten laten wellen in (warm) water. Vervolgens 2 tot 4 minuten koken. Of: Meekoken met de maaltijd zonder wellen.

  • Tomaat

     3,50

    Stukjes gedroogde tomaat zonder toevoegingen.

     

    Deze 100 gr komt overeen met ruim 700 gr verse tomaat.

     

    Bereiding: 5 à 10 minuten wellen in (warm) water. Vervolgens verwerken in een maaltijd op gebruikelijke wijze als vers product. Dan wel; zonder te wellen, meekoken met de maaltijd