Keukenhulpjes

 • Wijdhalspotje PET 250 ml

   0,75

  Een oersterk potje met brede opening om poeders of andere vaste producten in te vervoeren. Makkelijk te vullen en met zelfs een lepel leeg te lepelen.


 • Hersluitbare wijdhals PET pot 150 ml

   0,65

  Hersluitbare wijdhals PET pot 150 ml

  Onbreekbare plastic pot met schroefdeksel voor het probleemloos vervoeren van voedingsmiddelen. Door de wijde opening makkelijk toegankelijk.


 • Buitensporig Koken

   13,50

  Kookboek voor iedereen die op 1 pitje of op houtvuur zijn potje kookt en vindt dat de maaltijd meer moet zijn dan eten alleen. Een kookboek voor de Nederlandse kampeerder die zeer lovende kritieken ontving in de diverse media.
  De auteurs (Bernard Bakker, Dionni de Vré en Karin van der Horst) zijn buitensporters pur sang die in dit boek heel veel met de lezer delen, tips bij het koken, het gebruik van gedroogde en verse ingredienten, inkopen en bewaren, informatie over voedingswaarde en maaltijden samenstellen en meer 100 recepten die toegspitst zijn op de reizende mens die overal ter wereld lekker wil eten.
  ISBN nummer: 90–806819–11

   


 • Wijdhalsfles met maatstrepen 0.5ltr

   4,25

  Bijna onverwoestbaar. 100% waterdicht. Handig door de brede hals om te vullen en te legen. Perfecte maatfles door de markeringen op de buitenzijde. En …. als “schudfles” perfect te gebruiken om zaken te mengen zonder garde o.i.d. te hoeven gebruiken (maak hierin bijvoorbeeld je instant-dessert dat je vervolgens in kommen op laat stijven).