limonades

  • Tang sinaasappellimonade poeder

     3,95

    Dit potje bevat voldoende limonadepoeder voor 5 ltr sinaasappellimonade.

     

    Ingrediënten: Suiker, fructose, ascorbinezuur, citroenzuur, maltodextrine, natriumcitraat.

     

    Bereiding: los 30 gr (één eetlepel) poeder op in 1 ltr koud water.


  • “Kaltschäle” kersen

     1,85

    Kaltschäle is een traditioneel Duits dessert. Het kan echter ook als vruchtendrank genuttigd worden.

     

    Bevat: Suiker, gemodificeerd zetmeel, gedroogde zure kersen (stukjes en poeder), maltodextrine, aroma, citroenzuur, rode bieten poeder, karamel poeder, verdikkingsmiddel.

    Bereiding:

    Voor een dessert; In maximaal 1/2 ltr water, melk of karnemelk met een garde / vork goed opkloppen en dan 10 minuten op een koude plek op laten stijven.
    Als vruchtendrank; In 1 ltr koud water oplossen.

  • Bloedsinaasappel -thee/-limonade

     1,55

    Deze korrels lossen in heet water snel op tot bloedsinaasappelthee en in koud water tot een verfrissende en niet (te) zoete bloedsinaasappellimonade.

    Ingrediënten: aroma, aspartaam, citroenzuur, druivensuiker, maltodextrine, rode bietenextract, sinaasappelpoeder, suiker, thee-extract.

    Bereiding:  Los het poeder op in 1 ltr water. Dit kan zowel in koud water als limonade, als in heet water, zoals in thee. Even roeren en even de kans geven om op te lossen (een minuutje).


  • Wilde vruchten -thee/-limonade

     1,55

    Deze korrels lossen in heet water snel op tot “wilde vruchten”-thee en in koud water tot een verfrissende en niet (te) zoete “wilde vruchten”-limonade.

    Ingrediënten: aroma, aspartaam, citroenzuur, druivensuiker, hibiscusextract, suiker, thee-extract.

    Bereiding:  Los het poeder op in 1 ltr water. Dit kan zowel in koud water als limonade, als in heet water, zoals in thee. Even roeren en even de kans geven om op te lossen (een minuutje).


  • “Kaltschäle” aardbeien

     1,85

    Kaltschäle is een traditioneel Duits dessert. Het kan echter ook als vruchtendrank genuttigd worden.

     

    Bevat: Suiker, gemodificeerd zetmeel, gedroogde aardbeien (poeder en stukjes), maltodextrine, citroenzuur, verdikkingsmiddel, aroma, kurkuma.

    Bereiding:

    Voor een dessert; In maximaal 1/2 ltr water, melk of karnemelk met een garde / vork goed opkloppen en dan 10 minuten op een koude plek op laten stijven.
    Als vruchtendrank; In 1 ltr koud water oplossen.

  • “Kaltschäle” Perzik-passievrucht

     1,85

    Kaltschäle is een traditioneel Duits dessert. Het kan echter ook als vruchtendrank genuttigd worden.

    Bevat: Suiker, appel (stukjes en poeder), perzikpoeder, glucosesiroop, citroenzuur, aroma, verdikkingsmiddel, karamelpoeder, riboflavine.

    Bereiding:

    Voor een dessert; In maximaal 1/2 ltr water, melk of karnemelk met een garde / vork goed opkloppen en dan 10 minuten op een koude plek op laten stijven.
    Als vruchtendrank; In 1 ltr koud water oplossen.