Losse Ingrediënten

  • Melkpoeder

     3,20

    Melkpoeder van volle melk (min. 24% vet), puur natuurlijk, gesteriliseerd, in een zakje.

    Deze 100 gr maakt door toevoeging van water één liter volle melk.

    Bereiding: Goed mengen in één liter water of eerst met andere producten mengen (aardappelpoeder, muesli, puddingpoeder, …) en dán pas aanlengen.

  • Wortelen

     1,55

    Wortel; gewassen, gesnipperd en gedroogd, zonder toevoegingen.

     

    Deze 100 gr gedroogde wortelen komen overeen met ± 500 gr verse wortelen.

     

    Bereiding: 5 à 10 minuten wellen in (warm) water. Vervolgens uit laten lekken en dan bereiden als vers product. Of: Direct meekoken met de maaltijd, zonder wellen.

  • Julienne groenten

     2,35

    Gedroogde gemengde kleingesneden groenten: Groene kool, knolselderij, prei, ui, wortel, zonder toevoegingen.

     

    Deze 100 gr komt overeen met ± 500 à 600 gr verse groente. Voor twee personen is de helft voldoende.

     

    Bereiding: 5 à 10 minuten laten wellen in (warm) water. Vervolgens 2 tot 4 minuten koken danwel kort (roer-)bakken. Of; Direct meekoken met de maaltijd (zonder wellen).

    Benodigdheden: een pan en water.

  • Nasi groenten

     2,35

    Gemengde “nasi” groenten; Groene kool, rode paprika, prei, ui (bruine en blanke) en witte kool. Zonder kruiden noch andere toevoegingen.

    Deze 100 gr komt overeen met 500 à 600 gr verse groenten. Nasikruiden zijn niet toegevoegd omdat die vocht aantrekken.

    Bereiding: 5 à 10 minuten laten wellen in (warm) water. Vervolgens 2 tot 4 minuten koken danwel kort (roer-)bakken. Of; Direct meekoken met de maaltijd (zonder wellen).

    Benodigdheden: een pan en water.