Melk, kaas en eieren

  • Melkpoeder

     3,20

    Melkpoeder van volle melk (min. 24% vet), puur natuurlijk, gesteriliseerd, in een zakje.

    Deze 100 gr maakt door toevoeging van water één liter volle melk.

    Bereiding: Goed mengen in één liter water of eerst met andere producten mengen (aardappelpoeder, muesli, puddingpoeder, …) en dán pas aanlengen.

  • Ei-poeder (kip, heelei); in zakje

     3,75

    Eipoeder (heelei = eiwit + eidooier in normale verhoudingen), gesteriliseerd zonder toevoegingen.

     

    Deze 100 gr komt overeen met 6 kleine of 4 grote eieren.

     

    Bereiding: Met een vork of garde goed roeren terwijl je het poeder aanlengt tot een (niet te) dun papje. Daarna in een pan bakken als een omelet of roerei.

    Benodigdheden: water, kom; om in aan te lengen, koekenpan, vet; om in te bakken

  • Ei-poeder (kip, heelei) in potje

     3,95

    Eipoeder (heelei = eiwit + eidooier in normale verhoudingen), gesteriliseerd zonder toevoegingen.

     

    Deze 100 gr komt overeen met 6 kleine of 4 grote eieren en is verpakt in een PET potje van 250 ml.

     

    Bereiding: Met een vork of garde goed roeren terwijl je het poeder aanlengt tot een (niet te) dun papje. Daarna in een pan bakken als een omelet of roerei.

    Benodigdheden: water, kom; om in aan te lengen, koekenpan, vet; om in te bakken

  • Melkpoeder in potje

     3,75

    Melkpoeder van volle melk (min. 24% vet), puur natuurlijk, gesteriliseerd, in een PET potje.

     

    De 100 gr in dit potje maakt door toevoeging van water één liter volle melk.

     

    Bereiding: Goed mengen in één liter water of eerst met andere producten mengen (aardappelpoeder, muesli, puddingpoeder, …) en dán pas aanlengen.