Soepen

Alle 3 resultaten

  • Groentesoep

    Groentesoep

     2,30

    Groentesoep, voldoende voor 4 personen.

     

    Bevat: Plantaardig bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), julienne groenten (blanke uien, groene kool, knolselderij, prei, wortel), croutons (E282, gist, peterselie, plantaardige olie, tarwebloem, zout) en vermicelli (tarwebloem).

    Bereidingswijze: In 1 ltr water al roerende aan de kook brengen. 2 Minuten doorkoken. Pas bij het serveren de croutons eroverheen strooien.


  • Champignonsoep

    Champignonsoep

     2,95

    Champignonsoep, voldoende voor 4 personen

     

    Bevat: Champignonsoep-poeder (aardappelzetmeel, aroma, champignonextract, citroenzuur, E 150a, E 621, E 627, E 631, gemod. maiszetmeel, gistextract, knoflook, kurkuma, mais, maltodextrine, melkeiwit, melksuiker, nootmuskaat, palmolie, peper, rijstebloem, tarwebloem, zout), champignonschijven.

    Bereidingswijze: In 0,8 ltr water, al roerend, aan de kook brengen en 3 minuten doorkoken.

     


  • Uiensoep II

    Uiensoep

     2,25

    Uiensoep, voldoende voor twee personen

     

    Bevat: Vleesbouillon (aroma, E 150c, E 620, E 627, E 631, foelie, gemod. zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, peper), croutons (E 282, gist, peterselie, plantaardige olie, tarwebloem, zout), kaas (koemelk, stremsel, zout), ui, peper.

     

    Bereiding: Breng de bouillon met uien aan de kook in 0,6 ltr water en laat dit twee minuten doorkoken. Strooi bij het opdienen de kaas en croutons over de soep en voeg peper naar smaak toe.