Veganistische maaltijden

  • Poesta pasta (1 pers.)

     3,95

    Een pastamaaltijd volgens Hongaarse traditie.

     

    Ingrediënten: Volkoren spirelli, ratatouille (tomaat, ui, paprika rood en groen, aubergine), sultana’s, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), paprikapoeder, zout.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt plus 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, ±. 0.5 ltr water.

     

  • Nepali dahl – 1 persoons

     3,95

    Een traditionele linzenmaaltijd uit Nepal

     

    Ingrediënten: Linzen, tomaat, erwten, ui, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), kaneel, koriander, knoflookpoeder, komijn, paprikapoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.4 ltr water.

  • Couscous Maroccain – 1 persoons

     6,10

     

    Couscous maaltijd met o.a. abrikozen en koriander.

     

    Ingrediënten: Couscous, abrikozen, amandelschaafsel, paprika (rood), sperziebonen, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke uien, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), koriander, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.6 ltr water.

     

  • Globo vego – 1 persoons

     4,95

    Veganistische variant van de traditioneel Indonesische Gado gado.

     

    Ingrediënten: Rijst, gadogadosaus (E150c, kruiden, paprika, pinda, suiker, specerijen, suikersiroop, zout), bloemkool, sojabrokjes, seroendeng (E150c, kokos, kruiden, paprika, pinda, sojaolie, specerijen, suiker, suikersiroop, zout), sperziebonen, knoflookpoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken (+ 2 minuten laten staan).

    Benodigdheden: 1 pan,  ± 0.5 ltr water.