Veganistische maaltijden

  • Couscous Maroccain

     9,50

    Een veganistische couscous maaltijd met o.a. abrikozen.

     

    Ingrediënten: Couscous, abrikozen, amandelschaafsel, paprika (rood), sperziebonen, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke ui, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bieten extract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), koriander, zout, peper.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     

  • Nepali dahl

     6,50

    Een traditionele veganistische maaltijd uit Nepal.

     

    Linzen, tomaat, erwten, ui, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), kaneel, koriander, knoflookpoeder, komijn, paprikapoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.75 ltr water.

  • Globo vego

     8,85

    Veganistische variant van de traditioneel Indonesische Gado gado.

     

    Ingrediënten: Rijst, gadogadosaus (E150c, kruiden, paprika, pinda, suiker, specerijen, suikersiroop, zout), bloemkool, sojabrokjes, seroendeng (E150c, kokos, kruiden, paprika, pinda, sojaolie, specerijen, suiker, suikersiroop, zout), sperziebonen, knoflookpoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken (+ 2 minuten laten staan).

    Benodigdheden: 1 pan,  1 ltr water.

  • Lamalinzen

     7,95

    Een linzenmaaltijd met cashewnoten. (Deze zegening helpt je zelfs over de Himalaya).

     

    Linzen, sojabrokjes, aardappelstukjes, cashewnoten, paprika (rood en groen), ui, paddestoelenbouillon, ketjap, koriander, zout, kerrie massala, knoflookpoeder, gemberpoeder, chili poeder.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.