Vlees

  • Baconbits; spekstukjes met rooksmaak

     3,75

    Kleine (4 mm) gedroogde stukjes spek met rooksmaak (additieven).

     

    Kort (2 minuten) meekoken / bakken met de maaltijd.

  • Kipstukjes

     5,75

    Kippenborstfilet in blokjes gevriesdroogd, zonder toevoegingen.

     

    Deze 50 gr is een tweepersoons portie en komt overeen met ± 250 à 300 gr kipfilet.

     

    Bereiding: ± 5 minuten wellen in (warm) water. Vervolgens 2 minuten bakken (in palmvet) of ongeweld tijdens het koken aan de maaltijd toevoegen.

  • Rundvleesstukjes

     5,95

    Rundvleesstukjes bestaan uit puur rundvlees; voorgekookt en gedroogd, zonder toevoegingen.

     

    Deze 50 gr is een tweepersoons portie en komt overeen met ± 250gr vers rundvlees.

     

    Bereiding: ± 5 minuten wellen in warm water (weinig; nét onder water) en dan verwerken als gegaard vlees. Of tijdens het koken aan de maaltijd toevoegen zonder te wellen.

  • Kipkorrels

     2,50

    Kipkorrels bestaan uit kippenvlees; gekookt, gedroogd en gegranuleerd met antioxidant.

     

    Deze 50 gr is een tweepersoons portie en komt overeen met bijna 300 gr vers kippenvlees.

     

    Bereiding: ± 5 minuten wellen in warm water (weinig; nét onder water). Vervolgens 2 tot 4 minuten rul bakken als gehakt in bv palmvet. Of tijdens het koken aan de maaltijd toevoegen zonder te wellen.