Vleesmaaltijden

  • Delhi’s devil (1 pers.)

     3,95

    Een rijstmaaltijd met o.a. milde kerrie en kip.

     

    Ingrediënten: Rijst, kipkorrels, prei, tomaat, ui, wortel, gemberpoeder, kerrie massala, koriander, knoflookpoeder, komijn, zout.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 0.6 ltr water.

  • Misty Bob – 1 persoons

     4,90

    Macaroni met (o.a.)  bacon

     

    Ingrediënten: Macaroni hoorntjes, bacongranulaat, tomaat, erwten, paprika – groen, ui, oregano, paprikapoeder, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan,  0.5 ltr water.

  • Mongoolse kip (1 pers.)

     6,95

    Een rijstmaaltijd met o.a. kip, cashewnoten en appel.

     

    Ingrediënten: Rijst, kipstukjes, cashew noten, appelblokjes, paprika (rood en groen), tomaat, ui, aubergine, kerrie madras, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.6 ltr water.

     

  • Noorse Lapskous (1 pers.)

     7,25

    Een aardappel stoofpot met veel vlees naar Noorse traditie.

     

    Ingrediënten: Aardappel stukjes, linzen, rundvleesstukjes, baconbits (spek), bacongranulaat, prei, wortel, ui, bouillonpoeder (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), peterselie, komijn, peper, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.6 ltr water.