2 persoons

  • Boerenomelet

     3,95

    Met dit pakketje maak je een tweepersoons ei-gerecht; lekker met brood of keks.

     

    Bevat: Eipoeder, juliennegroenten (blanke ui, groene kool, wortel, knolselderij, prei), palmvet (palmolie, citroenzuur), melkpoeder, zout, peper.

    Bereidingstijd: Voorbereiding 3 minuten, bakken 3 à 4 minuten. Benodigdheden: 2 kommen of kleine pannen,  1 deksel of koekenpan en  ±0.4 ltr water


  • Harrie Potje

     8,65

    Een spaghetti maaltijd met o.a. gorgonzola, kaas en appel.

    Ingrediënten: Spaghetti, gorgonzola kaas poeder, appel blokjes, courgette, paprika (rood), plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), ui, paprikapoeder, basilicum, tijm, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Misty Bob

     7,90

    Een ouderwetse macaronimaaltijd met o.a. bacon.

     

    Ingrediënten: Macaroni, baconkorrels, tomaat, erwten, paprika, ui, paprikapoeder, oregano, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten. Benodigdheden: 1 pan, 0.9 ltr water.


  • Vreemde vogels XL

     5,00

    Dit is een riant tweepersoons cruesli-ontbijt

    Bevat: Cruesli (appel, glucosestroop, havermout, honing, karamel, plantaardige olie, rijstebloem, rozijnen, suiker, tarwe, zwaveldioxide), melkpoeder, pinda, ananasblokjes (ananas, suiker), cranberries (cranberry, suiker), zonnebloempit, pompoenpit.

    Bereidingstijd: ‘In een handomdraai klaar’. Benodigdheden:  2 borden of kommen en 0,75 ltr (koud) water


  • Vrolijke noot

     8,90

    Een pastamaaltijd met o.a. walnoten en blauwe kaas.

     

    Ingrediënten: Spirelli, walnoten, Deense blauwe kaas, tomaat, maïs, sperziebonen, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), oregano, basilicum, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten. Benodigdheden: 1 pan, ±0.85 ltr water.

     


  • Noorse Lapskaus

     12,50

    Globetrottervariatie van de Noorse stoofschotel met o.a aardappel en divers vlees.

     

    Ingrediënten: Aardappel, linzen, rundvleesstukjes, bacon bits, bacon korrels, prei, wortel, ui, (vlees) bouillon (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), peterselie, komijn, zout, peper.

     

    Bereidingstijd: Tot kookpunt plus 6 minuten, Benodigdheden: 1 pan, max. 1 ltr water.


  • Globo vego

     8,85

    Veganistische variant van de traditioneel Indonesische Gado gado.

     

    Ingrediënten: Rijst, gadogadosaus (E150c, kruiden, paprika, pinda, suiker, specerijen, suikersiroop, zout), bloemkool, sojabrokjes, seroendeng (E150c, kokos, kruiden, paprika, pinda, sojaolie, specerijen, suiker, suikersiroop, zout), sperziebonen, knoflookpoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken (+ 2 minuten laten staan).

    Benodigdheden: 1 pan,  1 ltr water.


  • Vesuviana

     7,95

    Een Italiaans (als van de flanken van de Vesuvius) aandoende pastamaaltijd met o.a. rundvlees.

     

    Ingrediënten: Volkoren spaghetti, rundsvleeskorrels, tomaat, erwten, paprika, wortel, Italiaanse kruiden (majoraan, oregano, paprika, sulfiet, ui), paprikapoeder, chilipoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten. Benodigdheden: 1 pan, ± 1 ltr water.


  • Poesta pasta

     6,35

    Een veganistische pastamaaltijd volgens Hongaarse traditie.

     

    Ingrediënten: Volkoren spirelli, ratatouille (tomaat, ui, paprika rood en groen, aubergine), sultana’s, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), paprikapoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt plus 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, ±. 0.9 ltr water.


  • Keltisch genot

     8,55

    Een veganistische aardappelmaaltijd met paddestoelen.

     

    Ingrediënten: Aardappelstukjes, sperziebonen, erwten, tomaat, bospaddenstoelen (bruine ringboleet, honingzwam, judasoor, oesterzwam, shiitake), champignons, bouillonpoeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), knoflookschijfjes, paprikapoeder, Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.7 ltr water.

     

     


  • Zorba

     9,75

    Een traditionele Griekse rijstmaaltijd met o.a.lamsvlees en aubergine.

    Ingrediënten: Rijst, lamsvleeskorrels, tomaat, aubergine, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke ui, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), palmvet, (plantaardig-)bouillonpoeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), köftakruiden (komijn, koriander, kurkuma, oregano, paprika, ui. zout), zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten en 2 minuten roerbakken.

    Benodigdheden: 1 pan plus 1 koekenpan/deksel en 1 kom, 0.9 ltr water.


  • Champignon-kaas omelet

     5,95

    Met dit pakketje maak je een tweepersoons ei-gerecht als ontbijt of lunch bij brood dan wel keks.

     

    Bevat: Eipoeder, Deense blauwe kaas poeder (koemelk, E 270, E 330, E 551, E 621), champignonschijven, palmvet (palmolie, citroenzuur), melkpoeder, plantaardig bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E 627, E 631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout.

    Bereidingstijd: Voorbereiding 10 minuten, bakken 3 à 4 minuten. Benodigdheden: 1 kom, beker of pan,  1 deksel of koekenpan en  ±0.3 ltr water