2 persoons

Alle 19 resultaten

  • 2 persoons

    Misty Bob

     7,90

    Een ouderwetse macaronimaaltijd met o.a. bacon.

     

    Ingrediënten: Macaroni, baconkorrels, tomaat, erwten, paprika, ui, paprikapoeder, oregano, zout, peper.

     
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten. Benodigdheden: 1 pan, 0.9 ltr water.


  • Noor II

    Noorse Lapskaus

     12,50

    Globetrottervariatie van de Noorse stoofschotel met o.a aardappel en divers vlees.

     

    Ingrediënten: Aardappel, linzen, rundvleesstukjes, bacon bits, bacon korrels, prei, wortel, ui, (vlees) bouillon (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), peterselie, komijn, zout, peper.

     

    Bereidingstijd: Tot kookpunt plus 6 minuten, Benodigdheden: 1 pan, max. 1 ltr water.


  • Vesuviana-768x728

    Vesuviana

     7,95

    Een Italiaans (als van de flanken van de Vesuvius) aandoende pastamaaltijd met o.a. rundvlees.

     

    Ingrediënten: Volkoren spaghetti, rundsvleeskorrels, tomaat, erwten, paprika, wortel, Italiaanse kruiden (majoraan, oregano, paprika, sulfiet, ui), paprikapoeder, chilipoeder, zout.

     
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten. Benodigdheden: 1 pan, ± 1 ltr water.


  • Lamme hoorn

    Lamme Hoorn

     9,95
    Terug

    Een verassende pastamaaltijd met o.a. lamsvlees en Hoorn des Overvloeds.

    Spirelli tricolore, lamsvlees korrels, paddestoelenbouillon (aroma, boleet, champignonextract, E150c, E262, E330, E621, E627, E631, gistextract, madeira extract, maltodextrine, melksuiker, plantaardig vet, prei extract, selderij extract, uien extract, wortelextract, zout), sperziebonen, ui, wortel, Hoorn des overvloeds, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Globo globo

    Globo globo

     10,55

    Onze variant van de Indonesische Gado-Gado; een rijstmaaltijd met o.a, ham.

     

    Ingrediënten: Rijst, gado-gado-saus (E150c, kruiden, paprika, pinda, specerijen, suiker, suikersiroop, zout), hamblokjes, bloemkool, sperziebonen, knoflookpoeder, zout.

     
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.


  • Peruaan II

    Peruaanse kip

     12,95

    Een quinoamaaltijd (glutenarm; niet glutenvrij) met o.a. kip.

     

    Ingrediënten: Quinoa, kip, tomaat, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke ui, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), maïs, olijven, Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout.

     

    Bereidingstijd: tot kookpunt plus 3 minuten. Benodigdheden: één pan, 0.6 ltr water.


  • Miss Piggy - vlechten

    Miss Piggy – vlechten

     11,95

    Een snelle mihoenschotel met ham.

    Ingrediënten: Mihoen, satésaus (aroma, chilipoeder, E150c, E310, E320, E415, E621, E631, garnaal, gemberwortel, gemod.zetmeel, knoflook, komijn, koriander, maltodextrine, melkeiwit, melksuiker, pindapasta, plantaardig vet, soja, suiker, tamarinde, tarwebloem, trassi, ui, witte peper, zout), ham blokjes, prei, sperziebonen, ui, gebakken uitjes, gemengde nasikruiden, ketjap, knoflookpoeder, zout.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 kom, 0.9 ltr water.

     


  • turkse stoofschotel

    Turkse stoofschotel

     9,90

    Een Turks aandoende rijststoofschotel met o.a. lamsvlees.

     

    Rijst, lamsvleeskorrels, prei, tomaat, wortel, bouillonpoeder (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), palmvet, paprikapoeder, rozemarijn, tijm, chilipoeder, laurierblad, zout.

     
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten en 3 minuten stoven. Benodigdheden: 1 pan plus 1 deksel/koekenpan en 1 kom, ± 1 ltr water.


  • Libanees lam

    Libanees lam

     9,95

    Een couscousmaaltijd met o.a. lamsvlees en olijven.

     

    Ingrediënten: Couscous, lamsvleeskorrels, tomaat, olijven, bouillonpoeder (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), oregano, peterselie, zout, peper.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Paddy I

    Paddy

     8,95

    Een Iers aandoende aardappelpuree maaltijd met o.a. vlees

     

    Ingrediënten: Aardappelpuree ( aardappelpoeder, melkpoeder, (plantaardig) bouillonpoeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout),  rundvleesstukjes, wortel, prei, juspoeder, zout, peper.

     

    Bereidingstijd: Tot kookpunt en dan 5 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 kom (voor de jus), 0.9 ltr water.


  • 2 persoons

    Chili sin carne Mexicana

     10,95

    Onze vegetarische chili-variant.

     

    Ingrediënten: Bruine bonen (voorgekookt), vegaversmix (bouillonpoeder, citroenzuur, E407, E 461, paneermeel, soja-eiwit, specerijen, suiker, zetmeel), chili con carne mix (aroma (bevat soja), E470a, E621, knoflook, koriander, selderijextract, specerijen, tarwezetmeel, tomatenpoeder, ui, zout), prei, ui, kaas (geraspt) (koemelk, stremsel, zout), palmvet (citroenzuur, E322), paprika – rood, zout.

     

    Bereidingstijd: Tot kookpunt + 7 minuten + 3 minuten baktijd. Benodigdheden: 1 pan, 1 koekenpan of deksel, ± 1 ltr water.


  • Kip Durban

    Kip Durban

     9,95

    Inspiratie uit Zuid Afrika: Een pastamaal met kip en garnalen!

     

    Ingrediënten: Spirelli, kipstukjes, paprika (rood en groen), garnalen, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke ui, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), wortel, zout, chilipeper.

     

    Bereidingstijd: tot kookpunt plus 6 minuten. Benodigdheden: één pan, 0.75 ltr water.

     


  • Berendpotje II

    Berendpotje

     10,95

    Een makkelijke aardappelpureemaaltijd met o.a. broccoli en ham. (of je nou naar Amerika onderweg bent of niet).

     

    Ingrediënten: Aardappelpuree (aardappelpoeder, melkpoeder, (plantaardig) bouillonpoeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout) ), hamblokjes, broccoli, maïs, Provençaalse kruiden, zout.

     

    Bereidingstijd: Tot kookpunt plus 4 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 0.9 ltr water.


  • Zeeuwse linzen

    Zeeuwse linzen

     11,95

    Een verassende linzenmaaltijd met spek.

    Ingrediënten: Linzen, aardappelstukjes, bacon-bits, paprika (rood en groen), tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke ui, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout),  ui, plantaardig bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout),  knoflookschijfjes, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken (+ 2 minuten laten staan). Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.


  • Luxe blauwschimmelprei

    Luxe blauwschimmelprei

     9,50

    Een vegetarische aardappelpuree maaltijd met o.a. prei en Deense blauwe kaas.
    Ingrediënten: Aardappelpuree (aardappelpoeder, melkpoeder, paddestoelenbouillon (aroma, boleet, champignonextract, E150c, E262, E330, E621, E627, E631, gistextract, madeira extract, maltodextrine, melksuiker, plantaardig vet, prei extract, selderij extract, uien extract, wortelextract, zout), vegetarische burgermix (bouillonpoeder, citroenzuur, E407, E461, paneermeel, sojaeiwit, specerijen, suiker, zetmeel), prei, blauwe kaas poeder, tomaat, palmvet, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken + 3 minuten bakken. Benodigdheden: 1 pan, 1 koekenpan (of deksel), ±1.3 ltr water.

     


  • Bartjes bonen

    Bartjes bonen

     11,50

    Onze traditionele bonenmaaltijd met o.a. bacon-bits (spek).

     

    Ingrediënten: Bruine bonen, bacon bits, prei, tomaat, tomatensaus ( aroma, E150c, E160c, E360, E621, E627, E631, gemod.zetmeel, maltodextrine, marjolein, melksuiker, oregano, plantaardig vet, rozemarijn, suiker, tarwebloem, tijm, tomaat, ui, witte peper, zetmeel, zout), wortel, Italiaanse kruiden (majoraan oregano, paprika, sulfiet, ui), sambal (E211, 260, gemod.maïszetmeel, paprika, Spaanse peper, zout), zout.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • BBC

    BBC (Birmeese bieten curry)

     7,95

    Onze Linzen-bieten-curry met inspiratie uit Birma

     

    Ingrediënten: Linzen, rode bieten, abrikozen, wortel, uien, tomaat, knoflook, zout, komijn, kaneel, nootmuskaat, chilipeper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 8 minuten. Benodigdheden: 1 pan, ± 0.9 ltr water.

     


  • P1040815

    Straciatoe

     3,50

    Dit is een tweepersoons straciatella dessert

    Bevat: Melkpoeder, slagroomversteviger (suiker, gemodificeerd aardappelzetmeel, E 341), dessertpoeder (aroma, cacao, cacao-boter, carrageen, E472b, emulgator, gelatine, gemod. zetmeel, glucosestroop, maltodextrine, melkeiwit, palmolie, suiker, zout).

    Bereiding:

    voeg aan het gemengde poeder 200 ml koud water toe. Klop dit op gedurende 3 tot 5 minuten (zorg dat er geen klontjes in blijven zitten m.b.v. een vork). Laat nu geruime tijd op een zo koud mogelijke plek opstijven (een half uur minimaal).


  • Hollandse pot

    Hollandse pot

     9,95

    Aardappelen met rundvlees en bietjes.

     

    Ingrediënten: Aardappel, rode bieten, rozijnen, rundvleesstukjes,  ui, plantaardig bouillon (aroma, boleet, champignon extract, E150c, E262, E330, E621, E627, E631, gistextract, madeiraextract, maltodextrine, melksuiker, plantaardig vet, prei extract, selderijextract, uienextract, wortelextract, zout), knoflook, zout, peper.

     

    Bereidingstijd: Tot kookpunt plus 8 minuten, Benodigdheden: 1 pan, max. 1 ltr water.