2 persoons

  • Delhi's devil

    Delhi’s devil

     6,90

    Een rijstmaaltijd met o.a. milde kerrie en kip.

    Ingrediënten: Rijst, kipkorrels, prei, tomaat, ui, wortel, gemberpoeder, kerrie massala, koriander, knoflookpoeder, komijn, zout.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.


  • 2 persoons

    Couscous Maroccain

     8,95

    Een veganistische couscous maaltijd met o.a. abrikozen.

     

    Ingrediënten: Couscous, abrikozen, amandelschaafsel, paprika (rood), sperziebonen, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke ui, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bieten extract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), koriander, zout, peper.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Vroege XL

    Vroege vogels XL

     4,00

    Dit is een riant tweepersoons cruesli-ontbijt

    Bevat: Cruesli (appel, glucosestroop, havermout, honing, karamel, plantaardige olie, rijstebloem, rozijnen, suiker, tarwe, zwaveldioxide), melkpoeder.

    Bereidingstijd: ‘In een handomdraai klaar’. Benodigdheden:  2 borden of kommen en 0,75 ltr (koud) water


  • 2 persoons

    Harrie Potje

     8,65

    Een spaghetti maaltijd met o.a. gorgonzola, kaas en appel.

    Ingrediënten: Spaghetti, gorgonzola kaas poeder, appel blokjes, courgette, paprika (rood), plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), ui, paprikapoeder, basilicum, tijm, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Vreemd XL

    Vreemde vogels XL

     5,00

    Dit is een riant tweepersoons cruesli-ontbijt

    Bevat: Cruesli (appel, glucosestroop, havermout, honing, karamel, plantaardige olie, rijstebloem, rozijnen, suiker, tarwe, zwaveldioxide), melkpoeder, pinda, ananasblokjes (ananas, suiker), cranberries (cranberry, suiker), zonnebloempit, pompoenpit.

    Bereidingstijd: ‘In een handomdraai klaar’. Benodigdheden:  2 borden of kommen en 0,75 ltr (koud) water


  • 2 persoons

    Misty Bob

     7,90

    Een ouderwetse macaronimaaltijd met o.a. bacon.

     

    Ingrediënten: Macaroni, baconkorrels, tomaat, erwten, paprika, ui, paprikapoeder, oregano, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten. Benodigdheden: 1 pan, 0.9 ltr water.


  • Mongoolse kip

    Mongoolse kip

     11,95

    Ons idee van een Mongoolse rijstmaaltijd met kip, cashewnoten en appel.

     

    Ingrediënten: Rijst, kipstukjes, cashewnoten, appelblokjes, paprika (rood en groen), tomaat, ui, aubergine, kerrie madras, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Trek XL II

    Trekvogels XL

     4,50

    Dit is een riant tweepersoons muesli-ontbijt

    Bevat: Muesli (cornflakes, havervlokken, gerstevlokken, roggevlokken tarwevlokken, vruchten-notenmix, zonnebloempitten), melkpoeder, pinda, ananas (ananas, suiker), cranberries (cranberries, suiker), zonnebloempitten, pompoenpitten.

    Bereidingstijd: ‘In een handomdraai klaar’ . Benodigdheden: 2 borden of kommen en 0.75 ltr (koud) water


  • 2 persoons

    Nepali dahl

     6,50

    Een traditionele veganistische maaltijd uit Nepal.

     

    Linzen, tomaat, erwten, ui, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), kaneel, koriander, knoflookpoeder, komijn, paprikapoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.75 ltr water.


  • Vrolijke noot

    Vrolijke noot

     8,90

    Een pastamaaltijd met o.a. walnoten en blauwe kaas.

     

    Ingrediënten: Spirelli, walnoten, Deense blauwe kaas, tomaat, maïs, sperziebonen, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), oregano, basilicum, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten. Benodigdheden: 1 pan, ±0.85 ltr water.

     


  • Noor II

    Noorse Lapskaus

     12,50

    Globetrottervariatie van de Noorse stoofschotel met o.a aardappel en divers vlees.

     

    Ingrediënten: Aardappel, linzen, rundvleesstukjes, bacon bits, bacon korrels, prei, wortel, ui, (vlees) bouillon (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), peterselie, komijn, zout, peper.

     

    Bereidingstijd: Tot kookpunt plus 6 minuten, Benodigdheden: 1 pan, max. 1 ltr water.


  • Keltisch genot

    Keltisch genot

     8,55

    Een veganistische aardappelmaaltijd met paddestoelen.

     

    Ingrediënten: Aardappelstukjes, sperziebonen, erwten, tomaat, bospaddenstoelen (bruine ringboleet, honingzwam, judasoor, oesterzwam, shiitake), champignons, bouillonpoeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), knoflookschijfjes, paprikapoeder, Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.7 ltr water.