aardappel

  • Noor II

    Noorse Lapskaus

     12,50

    Globetrottervariatie van de Noorse stoofschotel met o.a aardappel en divers vlees.

     

    Ingrediënten: Aardappel, linzen, rundvleesstukjes, bacon bits, bacon korrels, prei, wortel, ui, (vlees) bouillon (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), peterselie, komijn, zout, peper.

     

    Bereidingstijd: Tot kookpunt plus 6 minuten, Benodigdheden: 1 pan, max. 1 ltr water.


  • Aardappelstukjes luchtgedroogd

    Aardappelstukjes

     2,75

    Aardappelstukjes (luchtgedroogd) zonder toevoegingen.

     

    Deze 150 gr is een ruime basis voor een tweepersoonsmaaltijd. De gedroogde aardappel neemt na toevoeging van water  tot 3 maal in volume en gewicht toe.

     

    Bereiding: 5 minuten wellen en 2 minuten koken / bakken dan wel in koud water aan de kook brengen en enkele minuten koken.

    Benodigdheden: één pan en water tot het nét onder water staat.

     

     


  • Keltisch genot

    Keltisch genot

     8,55

    Een veganistische aardappelmaaltijd met paddestoelen.

     

    Ingrediënten: Aardappelstukjes, sperziebonen, erwten, tomaat, bospaddenstoelen (bruine ringboleet, honingzwam, judasoor, oesterzwam, shiitake), champignons, bouillonpoeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), knoflookschijfjes, paprikapoeder, Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.7 ltr water.

     

     


  • Noor 1 p

    Noorse Lapskous (1 pers.)

     7,25

    Een aardappel stoofpot met veel vlees naar Noorse traditie.

     

    Ingrediënten: Aardappel stukjes, linzen, rundvleesstukjes, baconbits (spek), bacongranulaat, prei, wortel, ui, bouillonpoeder (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), peterselie, komijn, peper, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.6 ltr water.


  • Keltisch genot 1 P

    Keltisch genot (1 pers.)

     5,50

    Een veganistische aardappelmaaltijd met o.a. paddenstoelen..

     

    Ingrediënten: Aardappelstukjes, sperziebonen, erwten, tomaat, gemengde bospaddestoelen (bruine ringboleet, honingzwam, judasoor, oesterzwam, shiitake), plantaardige bouillon poeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), knoflookschijfjes, paprikapoeder, Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.4 ltr water. 

     


  • Boerenkool met baconbits

    Boerenkool met baconbits (spek)

     11,50

    Dé meest traditionele Nederlandse maaltijd.

    Ingrediënten: Aardappelpuree (aardappelpoeder, melkpoeder, vleesbouillon (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout)), bacon bits (spek), boerenkool met uiensnippers, juspoeder, knoflookpoeder, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 10 minuten. Benodigdheden: 2 pannen en een kom, ± 1.5 ltr water.


  • Paddy I

    Paddy

     8,95

    Een Iers aandoende aardappelpuree maaltijd met o.a. vlees

     

    Ingrediënten: Aardappelpuree ( aardappelpoeder, melkpoeder, (plantaardig) bouillonpoeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout),  rundvleesstukjes, wortel, prei, juspoeder, zout, peper.

     

    Bereidingstijd: Tot kookpunt en dan 5 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 kom (voor de jus), 0.9 ltr water.


  • Maxim 1 P

    Maximaal (1 pers)

     6,65

    Een aardappelmaaltijd met o.a. rundvlees.

     

    Ingrediënten: Aardappelstukjes, rundvleesstukjes, maïs, paprika (rood), wortel, jus poeder (E150a, E150c, E535, E621, E627, E631, maïszetmeel, selderij, soja, specerijen, tarwebloem, zout), paprikapoeder, zout, rozemarijn, tijm, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 1 kom (voor de jus), 0.7 ltr water.


  • Berendpotje II

    Berendpotje

     10,95

    Een makkelijke aardappelpureemaaltijd met o.a. broccoli en ham. (of je nou naar Amerika onderweg bent of niet).

     

    Ingrediënten: Aardappelpuree (aardappelpoeder, melkpoeder, (plantaardig) bouillonpoeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout) ), hamblokjes, broccoli, maïs, Provençaalse kruiden, zout.

     

    Bereidingstijd: Tot kookpunt plus 4 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 0.9 ltr water.


  • Knut

    Knut

     9,95

    Een bruine-bonenschotel met o.a. rundvlees.
    Ingrediënten: Bruine bonen, rundvlees korrels, aardappelstukjes, paprika (rood en groen), wortel, tomaten-bouillonpoeder (aroma, dextrose, E150c, E160c, E330, E415, E621, E627, E631, gistextract, maltodextrine, plantaardige olie, rode bietenextract, tomaat, ui, zout), paprikapoeder, Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), knoflookschijfjes, komijn, chilipoeder, zout.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten koken (+ 3 minuten laten staan). Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.


  • Luxe blauwschimmelprei

    Luxe blauwschimmelprei

     9,50

    Een vegetarische aardappelpuree maaltijd met o.a. prei en Deense blauwe kaas.
    Ingrediënten: Aardappelpuree (aardappelpoeder, melkpoeder, paddestoelenbouillon (aroma, boleet, champignonextract, E150c, E262, E330, E621, E627, E631, gistextract, madeira extract, maltodextrine, melksuiker, plantaardig vet, prei extract, selderij extract, uien extract, wortelextract, zout), vegetarische burgermix (bouillonpoeder, citroenzuur, E407, E461, paneermeel, sojaeiwit, specerijen, suiker, zetmeel), prei, blauwe kaas poeder, tomaat, palmvet, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken + 3 minuten bakken. Benodigdheden: 1 pan, 1 koekenpan (of deksel), ±1.3 ltr water.

     


  • Maximaal

    Maximaal

     11,35

    Een Argentijns aandoende aardappelmaaltijd met o.a. rundvlees.

    Ingrediënten: Aardappelstukjes, rundvleesstukjes, maïs, paprika (rood), wortel, jus poeder (E150a, E150c, E535, E621, E627, E631, maïszetmeel, selderijextract, soja, specerijen, tarwebloem, zout), paprikapoeder, zout, rozemarijn, tijm, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 kom, 1 ltr water.