boeken

  • Buitensporig Koken

     13,50

    Kookboek voor iedereen die op 1 pitje of op houtvuur zijn potje kookt en vindt dat de maaltijd meer moet zijn dan eten alleen. Een kookboek voor de Nederlandse kampeerder die zeer lovende kritieken ontving in de diverse media.
    De auteurs (Bernard Bakker, Dionni de Vré en Karin van der Horst) zijn buitensporters pur sang die in dit boek heel veel met de lezer delen, tips bij het koken, het gebruik van gedroogde en verse ingredienten, inkopen en bewaren, informatie over voedingswaarde en maaltijden samenstellen en meer 100 recepten die toegspitst zijn op de reizende mens die overal ter wereld lekker wil eten.
    ISBN nummer: 90–806819–11

     


  • Handboek voedsel drogen

     19,95

    Boek van Claudia Kuyken en Jean Vanhoof.

    Wij waren van plan zo een boek te schrijven maar kunnen dit niet evenaren.

    168 pagina’s, meer dan 100 recepten met veel foto’s, 210x180mm

    ISBN: 9789082235401


  • Syllabus “Koken onder primitieve omstandigheden”

     9,95

    Een samenvoeging van onze kennis m.b.t. voedsel en koken onder minimalistische omstandigheden in een syllabus zoals wij die bij cursussen en lezingen presenteren.

     

     


  • “Koken met gedroogd voedsel”

     21,95

    Boek van Claudia Kuyken met ruim 130 beproefde recepten, 176 pagina’s, 210x180mm

    Een handzaam boek vol ideeën en recepten m.b.t. voedsel dat middels drogen geconserveerd is.

     

    ISBN: 9789082235418


  • Broodbakwerkmap

     7,95

    Onze cursusmap “Broodbakken op houtvuur” vertelt je alles over het bakken van brood in “de natuur” en de geschiedenis van het bakken van brood.


  • 9. Receptenboekje Stöckli

     6,50

    Boekje in ringbandvorm met veel recepten op basis van zelf gedroogde ingrediënten.

    Let op 4–talig: Duits, Italiaans, Frans en Engels maar NIET in de Nederlandse taal. Niettemin een handig boekje. Bevat naast recepten ook droogtabellen en aanwijzingen voor het optimale gebruik van de Stöckli thuisdroger.