drinken

  • Melkpoeder zakje

    Melkpoeder

     3,20

    Melkpoeder van volle melk (min. 24% vet), puur natuurlijk, gesteriliseerd, in een zakje.

    Deze 100 gr maakt door toevoeging van water één liter volle melk.

    Bereiding: Goed mengen in één liter water of eerst met andere producten mengen (aardappelpoeder, muesli, puddingpoeder, …) en dán pas aanlengen.


  • Tang

    Tang sinaasappellimonade poeder

     3,95

    Dit potje bevat voldoende limonadepoeder voor 5 ltr sinaasappellimonade.

     

    Ingrediënten: Suiker, fructose, ascorbinezuur, citroenzuur, maltodextrine, natriumcitraat.

     

    Bereiding: los 30 gr (één eetlepel) poeder op in 1 ltr koud water.


  • Melkpoeder potje

    Melkpoeder in potje

     3,45

    Melkpoeder van volle melk (min. 24% vet), puur natuurlijk, gesteriliseerd, in een PET potje.

     

    De 100 gr in dit potje maakt door toevoeging van water één liter volle melk.

     

    Bereiding: Goed mengen in één liter water of eerst met andere producten mengen (aardappelpoeder, muesli, puddingpoeder, …) en dán pas aanlengen.


  • Sojamelk zakje

    Soja melk poeder in navulverpakking

     3,75

    Hét lactosevrije alternatief voor melkpoeder. In een (niet hersluitbaar) zakje.

     

    Perfect om een dessert mee aan te maken, in de koffie te gebruiken, bij het granenontbijt te gebruiken, …..

     

    Ingrediënten: Glucosestroop, kokos, soja, soja-eiwit.


  • Kaltschale kers

    “Kaltschäle” kersen

     1,85

    Kaltschäle is een traditioneel Duits dessert. Het kan echter ook als vruchtendrank genuttigd worden.

     

    Bevat: Suiker, gemodificeerd zetmeel, gedroogde zure kersen (stukjes en poeder), maltodextrine, aroma, citroenzuur, rode bieten poeder, karamel poeder, verdikkingsmiddel.

    Bereiding:

    Voor een dessert; In maximaal 1/2 ltr water, melk of karnemelk met een garde / vork goed opkloppen en dan 10 minuten op een koude plek op laten stijven.
    Als vruchtendrank; In 1 ltr koud water oplossen.

  • Bloedsinaasappel drank

    Bloedsinaasappel -thee/-limonade

     1,55

    Deze korrels lossen in heet water snel op tot bloedsinaasappelthee en in koud water tot een verfrissende en niet (te) zoete bloedsinaasappellimonade.

    Ingrediënten: aroma, aspartaam, citroenzuur, druivensuiker, maltodextrine, rode bietenextract, sinaasappelpoeder, suiker, thee-extract.

    Bereiding:  Los het poeder op in 1 ltr water. Dit kan zowel in koud water als limonade, als in heet water, zoals in thee. Even roeren en even de kans geven om op te lossen (een minuutje).


  • Kaltschale Aardbei

    “Kaltschäle” aardbeien

     1,85

    Kaltschäle is een traditioneel Duits dessert. Het kan echter ook als vruchtendrank genuttigd worden.

     

    Bevat: Suiker, gemodificeerd zetmeel, gedroogde aardbeien (poeder en stukjes), maltodextrine, citroenzuur, verdikkingsmiddel, aroma, kurkuma.

    Bereiding:

    Voor een dessert; In maximaal 1/2 ltr water, melk of karnemelk met een garde / vork goed opkloppen en dan 10 minuten op een koude plek op laten stijven.
    Als vruchtendrank; In 1 ltr koud water oplossen.

  • wilde vruchten drank

    Wilde vruchten -thee/-limonade

     1,55

    Deze korrels lossen in heet water snel op tot “wilde vruchten”-thee en in koud water tot een verfrissende en niet (te) zoete “wilde vruchten”-limonade.

    Ingrediënten: aroma, aspartaam, citroenzuur, druivensuiker, hibiscusextract, suiker, thee-extract.

    Bereiding:  Los het poeder op in 1 ltr water. Dit kan zowel in koud water als limonade, als in heet water, zoals in thee. Even roeren en even de kans geven om op te lossen (een minuutje).


  • Soja melkpoeder in potje II

    Soja melk poeder in potje

     3,95

    Hét lactosevrije alternatief voor melkpoeder.

    Perfect om een dessert mee aan te maken, in de koffie te gebruiken, bij het granenontbijt te gebruiken, …..

    Ingrediënten: Glucosestroop, kokos, soja, soja-eiwit.


  • Kaltschale Perzik-Passievrucht

    “Kaltschäle” Perzik-passievrucht

     1,85

    Kaltschäle is een traditioneel Duits dessert. Het kan echter ook als vruchtendrank genuttigd worden.

    Bevat: Suiker, appel (stukjes en poeder), perzikpoeder, glucosesiroop, citroenzuur, aroma, verdikkingsmiddel, karamelpoeder, riboflavine.

    Bereiding:

    Voor een dessert; In maximaal 1/2 ltr water, melk of karnemelk met een garde / vork goed opkloppen en dan 10 minuten op een koude plek op laten stijven.
    Als vruchtendrank; In 1 ltr koud water oplossen.

  • th fles

    Globetrotter thermosfles 0.5 ltr

     13,50

    Wat is er bijzonder aan een thermosfles?

    De handzame vorm bijvoorbeeld! En natuurlijk ons logo 🙂

     

    Houdt tot 16 uur 0.5 ltr. kokend water op temperatuur om er thee of koffie mee te maken (of iets anders natuurlijk).