ei

  • Ei-poeder (kip, heelei); in zakje

     3,75

    Eipoeder (heelei = eiwit + eidooier in normale verhoudingen), gesteriliseerd zonder toevoegingen.

     

    Deze 100 gr komt overeen met 6 kleine of 4 grote eieren.

     

    Bereiding: Met een vork of garde goed roeren terwijl je het poeder aanlengt tot een (niet te) dun papje. Daarna in een pan bakken als een omelet of roerei.

    Benodigdheden: water, kom; om in aan te lengen, koekenpan, vet; om in te bakken


  • Boerenomelet

     3,95

    Met dit pakketje maak je een tweepersoons ei-gerecht; lekker met brood of keks.

     

    Bevat: Eipoeder, juliennegroenten (blanke ui, groene kool, wortel, knolselderij, prei), palmvet (palmolie, citroenzuur), melkpoeder, zout, peper.

    Bereidingstijd: Voorbereiding 3 minuten, bakken 3 à 4 minuten. Benodigdheden: 2 kommen of kleine pannen,  1 deksel of koekenpan en  ±0.4 ltr water


  • Champignon-kaas omelet

     5,95

    Met dit pakketje maak je een tweepersoons ei-gerecht als ontbijt of lunch bij brood dan wel keks.

     

    Bevat: Eipoeder, Deense blauwe kaas poeder (koemelk, E 270, E 330, E 551, E 621), champignonschijven, palmvet (palmolie, citroenzuur), melkpoeder, plantaardig bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E 627, E 631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout.

    Bereidingstijd: Voorbereiding 10 minuten, bakken 3 à 4 minuten. Benodigdheden: 1 kom, beker of pan,  1 deksel of koekenpan en  ±0.3 ltr water


  • Indonesische nasi

     9,85

    Onze Indonesische rijstmaaltijd met o.a. garnalen en ei.

    Ingrediënten: Rijst, eipoeder, paprika (rood), witte en groene kool, prei, ui, garnalen, gebakken uitjes, gemengde nasikruiden (aroma, E551, E621, kerrie, knoflook, komijn, koriander, paprika, ui, zout), palmvet, sambal (E211, E260, gemod.maïszetmeel, paprika, Spaanse peper, zout), zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken + 3 minuten bakken. Benodigdheden: 1 pan, 1 koekenpan (of deksel), 1.25 ltr water.

     


  • Tortilla toreador

     5,65

    Dit is een lichte aardappel – ei – maaltijd of lunchgerecht voor 2 personen

     

    Bevat: Aardappelstukjes, nasigroenten (blanke uien, witte uien, groene kool, paprika, prei, witte kool), eipoeder, palmvet (palmolie, citroenzuur), nasikruiden (aroma, E 551, E 621, kerrie, knoflook, komijn, koriander, ui, paprika, zout), zout, peper.

     

    Bereidingstijd: Voorbereiding 5 minuten, bakken 4 minuten. Benodigdheden:  1 kom, 1 pan en  1 deksel dan wel koekenpan en ± 0.65 ltr water