ei

  • Ei-poeder (kip, heelei); in zakje

     3,75

    Eipoeder (heelei = eiwit + eidooier in normale verhoudingen), gesteriliseerd zonder toevoegingen.

     

    Deze 100 gr komt overeen met 6 kleine of 4 grote eieren.

     

    Bereiding: Met een vork of garde goed roeren terwijl je het poeder aanlengt tot een (niet te) dun papje. Daarna in een pan bakken als een omelet of roerei.

    Benodigdheden: water, kom; om in aan te lengen, koekenpan, vet; om in te bakken

  • Boerenomelet

     3,95

    Met dit pakketje maak je een tweepersoons ei-gerecht; lekker met brood of keks.

     

    Bevat: Eipoeder, juliennegroenten (blanke ui, groene kool, wortel, knolselderij, prei), palmvet (palmolie, citroenzuur), melkpoeder, zout, peper.

    Bereidingstijd: Voorbereiding 3 minuten, bakken 3 à 4 minuten. Benodigdheden: 2 kommen of kleine pannen,  1 deksel of koekenpan en  ±0.4 ltr water

  • Indonesische nasi

     9,85

    Onze Indonesische rijstmaaltijd met o.a. garnalen en ei.

    Ingrediënten: Rijst, eipoeder, paprika (rood), witte en groene kool, prei, ui, garnalen, gebakken uitjes, gemengde nasikruiden (aroma, E551, E621, kerrie, knoflook, komijn, koriander, paprika, ui, zout), palmvet, sambal (E211, E260, gemod.maïszetmeel, paprika, Spaanse peper, zout), zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken + 3 minuten bakken. Benodigdheden: 1 pan, 1 koekenpan (of deksel), 1.25 ltr water.

     

  • Ei-poeder (kip, heelei) in potje

     3,95

    Eipoeder (heelei = eiwit + eidooier in normale verhoudingen), gesteriliseerd zonder toevoegingen.

     

    Deze 100 gr komt overeen met 6 kleine of 4 grote eieren en is verpakt in een PET potje van 250 ml.

     

    Bereiding: Met een vork of garde goed roeren terwijl je het poeder aanlengt tot een (niet te) dun papje. Daarna in een pan bakken als een omelet of roerei.

    Benodigdheden: water, kom; om in aan te lengen, koekenpan, vet; om in te bakken