garnalen/vis

  • Indonesische nasi

     9,85

    Onze Indonesische rijstmaaltijd met o.a. garnalen en ei.

    Ingrediënten: Rijst, eipoeder, paprika (rood), witte en groene kool, prei, ui, garnalen, gebakken uitjes, gemengde nasikruiden (aroma, E551, E621, kerrie, knoflook, komijn, koriander, paprika, ui, zout), palmvet, sambal (E211, E260, gemod.maïszetmeel, paprika, Spaanse peper, zout), zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken + 3 minuten bakken. Benodigdheden: 1 pan, 1 koekenpan (of deksel), 1.25 ltr water.

     

  • Kip Durban

     9,95

    Inspiratie uit Zuid Afrika: Een pastamaal met kip en garnalen!

     

    Ingrediënten: Spirelli, kipstukjes, paprika (rood en groen), garnalen, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke ui, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), wortel, zout, chilipeper.

     

    Bereidingstijd: tot kookpunt plus 6 minuten. Benodigdheden: één pan, 0.75 ltr water.

     

  • Kip Durban (1 pers.)

     5,95

    Een ideetje uit Zuid Afrika: Kip met garnalen!

     

    Ingrediënten: Spirelli, kipstukjes, paprika rood/groen, garnalen, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke ui, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), wortel , zout, chilipeper.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, ± 0.4 ltr water.

     

  • Mobidun

     9,95

    Een vegetarische rijstmaaltijd met o.a. kabeljauw.

     

    Ingrediënten: Rijst (basmati), kabeljauwvlokken, groentesaus (aroma, bieslook, citroenzuur, dille, dragon, fructose, glucosestroop, kervel, kruiden, maltodextrine, peterselie, plantaardige olie, prei, selderijextract, tarwemeel, ui, zetmeel), wortel, erwten, maïs, Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), peper, zout.

     

    Bereidingstijd: Tot kookpunt plus 7 minuten. Benodigdheden: één pan, 0.9 ltr water.