garnalen/vis

  • Indonesische nasi

     9,85

    Onze Indonesische rijstmaaltijd met o.a. garnalen en ei.

    Ingrediënten: Rijst, eipoeder, paprika (rood), witte en groene kool, prei, ui, garnalen, gebakken uitjes, gemengde nasikruiden (aroma, E551, E621, kerrie, knoflook, komijn, koriander, paprika, ui, zout), palmvet, sambal (E211, E260, gemod.maïszetmeel, paprika, Spaanse peper, zout), zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken + 3 minuten bakken. Benodigdheden: 1 pan, 1 koekenpan (of deksel), 1.25 ltr water.

     


  • Kip Durban

     9,95

    Inspiratie uit Zuid Afrika: Een pastamaal met kip en garnalen!

     

    Ingrediënten: Spirelli, kipstukjes, paprika (rood en groen), garnalen, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke ui, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), wortel, zout, chilipeper.

     

    Bereidingstijd: tot kookpunt plus 6 minuten. Benodigdheden: één pan, 0.75 ltr water.

     


  • Kip Durban (1 pers.)

     5,95

    Een ideetje uit Zuid Afrika: Kip met garnalen!

     

    Ingrediënten: Spirelli, kipstukjes, paprika rood/groen, garnalen, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke ui, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), wortel , zout, chilipeper.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, ± 0.4 ltr water.

     


  • Kabeljauw – vlokken

     5,50

    Gevriesdroogde kabeljauw – vlokken (zeer kleine stukjes), zonder toevoegingen.

    Bereiding: Bereid je maaltijd als gebruikelijk. Wanneer deze bijna klaar is en er nog maar weinig overtollig vocht is, voeg dan de kabeljauw toe en roer deze goed door de maaltijd. Doe het vuur uit en laat nog even (2 minuutjes) staan. Nogmaals goed roeren alvorens te serveren.

    Benodigdheden: een weinig kokend water.