groenten

  • Wortelen

     1,55

    Wortel; gewassen, gesnipperd en gedroogd, zonder toevoegingen.

     

    Deze 100 gr gedroogde wortelen komen overeen met ± 500 gr verse wortelen.

     

    Bereiding: 5 à 10 minuten wellen in (warm) water. Vervolgens uit laten lekken en dan bereiden als vers product. Of: Direct meekoken met de maaltijd, zonder wellen.

  • Julienne groenten

     2,35

    Gedroogde gemengde kleingesneden groenten: Groene kool, knolselderij, prei, ui, wortel, zonder toevoegingen.

     

    Deze 100 gr komt overeen met ± 500 à 600 gr verse groente. Voor twee personen is de helft voldoende.

     

    Bereiding: 5 à 10 minuten laten wellen in (warm) water. Vervolgens 2 tot 4 minuten koken danwel kort (roer-)bakken. Of; Direct meekoken met de maaltijd (zonder wellen).

    Benodigdheden: een pan en water.

  • Nasi groenten

     2,35

    Gemengde “nasi” groenten; Groene kool, rode paprika, prei, ui (bruine en blanke) en witte kool. Zonder kruiden noch andere toevoegingen.

    Deze 100 gr komt overeen met 500 à 600 gr verse groenten. Nasikruiden zijn niet toegevoegd omdat die vocht aantrekken.

    Bereiding: 5 à 10 minuten laten wellen in (warm) water. Vervolgens 2 tot 4 minuten koken danwel kort (roer-)bakken. Of; Direct meekoken met de maaltijd (zonder wellen).

    Benodigdheden: een pan en water.

  • Boerenkool

     2,25

    Boerenkool, gewassen, kleingesneden en gedroogd, zonder toevoegingen.

     

    Deze 50 gr komt overeen met 300 gr verse boerenkool en is dus voldoende voor twee personen,

     

    Bereidingstijd: 5 à 10 minuten wellen in (warm) water. Vervolgens minimaal 5 minuten koken. Of: Direct meekoken met de maaltijd, zonder wellen.

    Benodigdheden: Een pan en water.