groenten

Alle 15 resultaten

  • Boerenkool II

    Boerenkool

     2,25

    Boerenkool, gewassen, kleingesneden en gedroogd, zonder toevoegingen.

     

    Deze 50 gr komt overeen met 300 gr verse boerenkool en is dus voldoende voor twee personen,

     

    Bereidingstijd: 5 à 10 minuten wellen in (warm) water. Vervolgens minimaal 5 minuten koken. Of: Direct meekoken met de maaltijd, zonder wellen.

    Benodigdheden: Een pan en water.


  • Wortel

    Wortelen

     1,55
    Terug

    Wortel; gewassen, gesnipperd en gedroogd, zonder toevoegingen.

     

    Deze 100 gr gedroogde wortelen komen overeen met ± 500 gr verse wortelen.

     

    Bereiding: 5 à 10 minuten wellen in (warm) water. Vervolgens uit laten lekken en dan bereiden als vers product. Of: Direct meekoken met de maaltijd, zonder wellen.


  • nasigroenten

    Nasi groenten

     2,25

    Gemengde “nasi” groenten; Groene kool, rode paprika, prei, ui (bruine en blanke) en witte kool. Zonder kruiden noch andere toevoegingen.

    Deze 100 gr komt overeen met 500 à 600 gr verse groenten. Nasikruiden zijn niet toegevoegd omdat die vocht aantrekken.

    Bereiding: 5 à 10 minuten laten wellen in (warm) water. Vervolgens 2 tot 4 minuten koken danwel kort (roer-)bakken. Of; Direct meekoken met de maaltijd (zonder wellen).

    Benodigdheden: een pan en water.


  • Julienne groenten

    Julienne groenten

     2,25

    Gedroogde gemengde kleingesneden groenten: Groene kool, knolselderij, prei, ui, wortel, zonder toevoegingen.

     

    Deze 100 gr komt overeen met ± 500 à 600 gr verse groente. Voor twee personen is de helft voldoende.

     

    Bereiding: 5 à 10 minuten laten wellen in (warm) water. Vervolgens 2 tot 4 minuten koken danwel kort (roer-)bakken. Of; Direct meekoken met de maaltijd (zonder wellen).

    Benodigdheden: een pan en water.


  • Ui

    Ui

     1,25

    Blanke ui, gewassen, gesnipperd en gedroogd, zonder toevoegingen.

     

    Deze 50 gr gedroogde uien komen overeen met ± 300 gr verse uien.

     

    Bereiding: 5 à 10 minuten wellen in (warm) water. Vervolgens uit laten lekken en dan ± 3 minuten bakken. Of: Direct meekoken met de maaltijd, zonder wellen.


  • Prei

    Prei

     1,80

    Prei (groen / wit), gewassen, gesneden en gedroogd; zonder toevoegingen.

     

    Deze 50 gr komt overeen met 250 à 300 gr verse prei.

     

    Bereiding: Wellen in (warm) water en vervolgens enkele minuten koken. Danwel: meekoken met de maaltijd.


  • Broccoliroosjes

    Broccoli

     4,35

    Gedroogde broccoliroosjes zonder toevoegingen.

     

    Deze 50 gr is een hoeveelheid groente voor een tweepersoonsmaaltijd. Bij wellen neemt het ± 4 maal in volume en gewicht toe.

     

    Bereidingstijd: 5 à 10 minuten laten wellen in (warm) water. Vervolgens  2 à 3 minuten koken. Of; Meekoken met de maaltijd zonder eerst te laten wellen.

    Benodigdheden: Een pan en water tot de groente nét onder staat.


  • courgette

    Courgette

     2,95

    Gewassen, tot blokjes gesneden gedroogde Courgette zonder toevoegingen.

     

    Bereiding: Om zó te eten, dan wel te mengen in ontbijt, dessert of specifiek gerecht.


  • Paprika rood

    Paprika – rood

     3,65

    Paprikastukjes (rood), gedroogd, zonder toevoegingen.

     

    Deze 100 gr gedroogde paprika komt overeen met 600 gr verse paprika.

     

    Bereiding: 5 à 10 minuten wellen in (warm) water. Vervolgens bereiden als vers product. Of; Direct meekoken met de maaltijd, zonder wellen.


  • Erwten

    Erwten

     1,55

    Erwten, voorgekookt (niet compleet gaar gekookt) zonder toevoegingen.

     

    Deze 100 gr neemt 4 à 5 maal zijn gewicht aan vocht op bij het wellen en komt overeen met een pond verse erwten.

     

    Bereiding: 5 à 10 minuten laten wellen in (warm) water, of direct in koud water met andere maaltijdingredienten aan de kook brengen. Vervolgens 2 tot 4 minuten koken.

    Benodigdheden: Een pan en water.


  • Bietjes I

    Rode Bieten (blokjes)

     1,95

    Luchtgedroogde blokjes van rode bieten.

    Breng in ruim water aan de kook en kook 3 tot 5 minuten door voor ‘al dente’ bietjes. Kan daarna ook afgekoeld prima in een bietensalade verwerkt worden


  • Paprika groen

    Paprika – groen

     2,85

    Paprikastukjes (groen), gedroogd, zonder toevoegingen.

     

    Deze 100 gr gedroogde paprika komt overeen met ± 600 gr verse paprika.

     

    Bereiding: 5 à 10 minuten wellen in (warm) water. Vervolgens bereiden als vers product. Of; Direct meekoken met de maaltijd, zonder wellen.


  • Maïs

    Maïs

     3,95

    Daze maïskorrels zijn gevriesdroogd en bevatten geen toevoegingen.

     

    Deze 75 gr gedroogde maïs komt overeen met 350 à 400 gr verse maïs.

     

    Bereiding: 5 à 10 minuten wellen in (warm) water. Vervolgens kort ( één minuut) koken. Of; direct meekoken met de maaltijd zonder eerst te laten wellen.


  • Bloemkool FD III

    Bloemkool

     3,95
    Terug

    Gevriesdroogde bloemkoolroosjes zonder toevoegingen.

     

    Deze 35 gram welt tot ± 6 maal z’n gewicht en is daarmee voldoende groente voor een maaltijd van 2 personen.

     

    Bereiding: 5 minuten wellen in (warm) water, dan 2 minuten koken. Of; meekoken met de maaltijd zonder eerst te wellen.

    Benodigdheden: Een pan en water, zó dat de groente net onder water staat.

     


  • Aubergine

    Aubergine

     3,50

    Gedroogde stukjes Aubergine zonder toevoegingen.

    De 50 gr gedroogde groente neemt na toevoeging van water ongeveer 4 tot 5 x toe in gewicht en is dus voldoende als hoofdbestanddeel van een maaltijd voor twee personen of als kleiner onderdeel van de maaltijd voldoende voor diverse tweepersoons maaltijden.

    Bereiding: Na het wellen (±5 min) kun je het in 2 tot 4 minuten koken of bakken.
    Benodigdheden: Water en een pan.