kaas

  • 2 persoons

    Harrie Potje

     8,65

    Een spaghetti maaltijd met o.a. gorgonzola, kaas en appel.

    Ingrediënten: Spaghetti, gorgonzola kaas poeder, appel blokjes, courgette, paprika (rood), plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), ui, paprikapoeder, basilicum, tijm, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Vrolijke noot

    Vrolijke noot

     8,90

    Een pastamaaltijd met o.a. walnoten en blauwe kaas.

     

    Ingrediënten: Spirelli, walnoten, Deense blauwe kaas, tomaat, maïs, sperziebonen, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), oregano, basilicum, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten. Benodigdheden: 1 pan, ±0.85 ltr water.

     


  • Harrie 1 P

    Harrie Potje (1 pers.)

     5,50

    Een spaghetti maaltijd met o.a. gorgonzola kaas en appel.

     

    Ingrediënten: Spaghetti, gorgonzola kaas – poeder, appel blokjes, courgette, paprika (rood), plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), ui, paprikapoeder, basilicum, tijm, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.5 ltr water.

     


  • Champignon kaas omelet

    Champignon-kaas omelet

     5,95

    Met dit pakketje maak je een tweepersoons ei-gerecht als ontbijt of lunch bij brood dan wel keks.

     

    Bevat: Eipoeder, Deense blauwe kaas poeder (koemelk, E 270, E 330, E 551, E 621), champignonschijven, palmvet (palmolie, citroenzuur), melkpoeder, plantaardig bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E 627, E 631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout.

    Bereidingstijd: Voorbereiding 10 minuten, bakken 3 à 4 minuten. Benodigdheden: 1 kom, beker of pan,  1 deksel of koekenpan en  ±0.3 ltr water


  • Indian Summer I

    Indian Summer

     8,55

    Een vegetarische pastamaaltijd met o.a. kaas.

     

    Ingrediënten: Spirelli tricolore (tarwemeel, spinaziepoeder, tomatenpoeder), Deense blauwe kaas poeder, prei, champignons, paprika (rood), shi-i take, zout, peper.

     

    Bereiding: Tot kookpunt plus 4 minuten. Benodigdheden: één pan, 1 ltr water.


  • Vrolijk 1 P

    Vrolijke noot (1 pers.)

     5,75

    Een pastamaaltijd met o.a. walnoten en blauwe kaas.

     

    Ingrediënten: Volkoren spirelli, walnoten, Deense blauwe kaas, tomaat, maïs, sperziebonen, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), oregano, basilicum, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten.

    Benodigdheden: 1 pan, ±0.45 ltr water.

     


  • Luxe blauwschimmelprei

    Luxe blauwschimmelprei

     9,50

    Een vegetarische aardappelpuree maaltijd met o.a. prei en Deense blauwe kaas.
    Ingrediënten: Aardappelpuree (aardappelpoeder, melkpoeder, paddestoelenbouillon (aroma, boleet, champignonextract, E150c, E262, E330, E621, E627, E631, gistextract, madeira extract, maltodextrine, melksuiker, plantaardig vet, prei extract, selderij extract, uien extract, wortelextract, zout), vegetarische burgermix (bouillonpoeder, citroenzuur, E407, E461, paneermeel, sojaeiwit, specerijen, suiker, zetmeel), prei, blauwe kaas poeder, tomaat, palmvet, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken + 3 minuten bakken. Benodigdheden: 1 pan, 1 koekenpan (of deksel), ±1.3 ltr water.

     


  • Blauwe kaas poeder

    Blauwe kaas

     3,75

    Blauwe kaas poeder. (Deense) Blauwe kaas met additieven.

     

    De 75 gr in dit (150ml. PET) potje is voldoende voor verwerking in een ruime maaltijd voor 4 personen.

     

    Bereiding: Aan het eind van een maaltijdbereiding door de nog vochtige pasta de gewenste hoeveelheid poeder strooien, goed doorroeren en nog even vocht op laten nemen. Of b.v. naar smaak een beetje door de aardappelpuree mengen.


  • Gulliver

    Gulliver

     12,95

    Een quinoamaaltijd met o.a. kabeljauw.

     

    Ingrediënten: Quinoa, aardappelstukjes, kabeljauw, wortel, blauwe kaas poeder, appel, prei, zout, peper.

     

    Bereidingstijd: tot kookpunt plus 5 minuten. Benodigdheden: één pan, 0.75 ltr water.