kaas

  • Harrie Potje

     8,65

    Een spaghetti maaltijd met o.a. gorgonzola, kaas en appel.

    Ingrediënten: Spaghetti, gorgonzola kaas poeder, appel blokjes, courgette, paprika (rood), plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), ui, paprikapoeder, basilicum, tijm, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Vrolijke noot

     8,90

    Een pastamaaltijd met o.a. walnoten en blauwe kaas.

     

    Ingrediënten: Spirelli, walnoten, Deense blauwe kaas, tomaat, maïs, sperziebonen, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), oregano, basilicum, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten. Benodigdheden: 1 pan, ±0.85 ltr water.

     


  • Champignon-kaas omelet

     5,95

    Met dit pakketje maak je een tweepersoons ei-gerecht als ontbijt of lunch bij brood dan wel keks.

     

    Bevat: Eipoeder, Deense blauwe kaas poeder (koemelk, E 270, E 330, E 551, E 621), champignonschijven, palmvet (palmolie, citroenzuur), melkpoeder, plantaardig bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E 627, E 631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout.

    Bereidingstijd: Voorbereiding 10 minuten, bakken 3 à 4 minuten. Benodigdheden: 1 kom, beker of pan,  1 deksel of koekenpan en  ±0.3 ltr water


  • Harrie Potje (1 pers.)

     5,50

    Een spaghetti maaltijd met o.a. gorgonzola kaas en appel.

     

    Ingrediënten: Spaghetti, gorgonzola kaas – poeder, appel blokjes, courgette, paprika (rood), plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), ui, paprikapoeder, basilicum, tijm, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.5 ltr water.

     


  • Tomatensoep

     2,65

    Tomatensoep, met kaas en croutons, voldoende voor 4 personen

     

    Bevat: Tomatenbouillon (aroma, dextrose, E 150c, E 160c, E 330, E 415, E 621, E 627, E 631, gistextract, maltodextrine, plantaardige olie, rode bietenextract, tomaat, ui, zout), kaas (koemelk, stremsel, zout), tomaat, prei, peper.

    Bereidingswijze: De tomaat, bouillon en prei in ± 1 ltr. water, roerend, aan de kook brengen. 2 Minuten doorkoken en bij het serveren, naar smaak, de peper en de kaas er overheen strooien.


  • Indian Summer

     8,55

    Een vegetarische pastamaaltijd met o.a. kaas.

     

    Ingrediënten: Spirelli tricolore (tarwemeel, spinaziepoeder, tomatenpoeder), Deense blauwe kaas poeder, prei, champignons, paprika (rood), shi-i take, zout, peper.

     

    Bereiding: Tot kookpunt plus 4 minuten. Benodigdheden: één pan, 1 ltr water.


  • Vrolijke noot (1 pers.)

     5,75

    Een pastamaaltijd met o.a. walnoten en blauwe kaas.

     

    Ingrediënten: Volkoren spirelli, walnoten, Deense blauwe kaas, tomaat, maïs, sperziebonen, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), oregano, basilicum, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten.

    Benodigdheden: 1 pan, ±0.45 ltr water.

     


  • Uiensoep

     2,25

    Uiensoep, voldoende voor twee personen

     

    Bevat: Vleesbouillon (aroma, E 150c, E 620, E 627, E 631, foelie, gemod. zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, peper), croutons (E 282, gist, peterselie, plantaardige olie, tarwebloem, zout), kaas (koemelk, stremsel, zout), ui, peper.

     

    Bereiding: Breng de bouillon met uien aan de kook in 0,6 ltr water en laat dit twee minuten doorkoken. Strooi bij het opdienen de kaas en croutons over de soep en voeg peper naar smaak toe.


  • Luxe blauwschimmelprei

     9,50

    Een vegetarische aardappelpuree maaltijd met o.a. prei en Deense blauwe kaas.
    Ingrediënten: Aardappelpuree (aardappelpoeder, melkpoeder, paddestoelenbouillon (aroma, boleet, champignonextract, E150c, E262, E330, E621, E627, E631, gistextract, madeira extract, maltodextrine, melksuiker, plantaardig vet, prei extract, selderij extract, uien extract, wortelextract, zout), vegetarische burgermix (bouillonpoeder, citroenzuur, E407, E461, paneermeel, sojaeiwit, specerijen, suiker, zetmeel), prei, blauwe kaas poeder, tomaat, palmvet, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken + 3 minuten bakken. Benodigdheden: 1 pan, 1 koekenpan (of deksel), ±1.3 ltr water.