kaas

  • Champignon-kaas omelet

     5,95

    Met dit pakketje maak je een tweepersoons ei-gerecht als ontbijt of lunch bij brood dan wel keks.

     

    Bevat: Eipoeder, Deense blauwe kaas poeder (koemelk, E 270, E 330, E 551, E 621), champignonschijven, palmvet (palmolie, citroenzuur), melkpoeder, plantaardig bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E 627, E 631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout.

    Bereidingstijd: Voorbereiding 10 minuten, bakken 3 à 4 minuten. Benodigdheden: 1 kom, beker of pan,  1 deksel of koekenpan en  ±0.3 ltr water

  • Tomatensoep

     2,65

    Tomatensoep, met kaas en croutons, voldoende voor 4 personen

     

    Bevat: Tomatenbouillon (aroma, dextrose, E 150c, E 160c, E 330, E 415, E 621, E 627, E 631, gistextract, maltodextrine, plantaardige olie, rode bietenextract, tomaat, ui, zout), kaas (koemelk, stremsel, zout), tomaat, prei, peper.

    Bereidingswijze: De tomaat, bouillon en prei in ± 1 ltr. water, roerend, aan de kook brengen. 2 Minuten doorkoken en bij het serveren, naar smaak, de peper en de kaas er overheen strooien.

  • Chili sin carne Mexicana

     10,95

    Onze vegetarische chili-variant.

     

    Ingrediënten: Bruine bonen (voorgekookt), vegaversmix (bouillonpoeder, citroenzuur, E407, E 461, paneermeel, soja-eiwit, specerijen, suiker, zetmeel), chili con carne mix (aroma (bevat soja), E470a, E621, knoflook, koriander, selderijextract, specerijen, tarwezetmeel, tomatenpoeder, ui, zout), prei, ui, kaas (geraspt) (koemelk, stremsel, zout), palmvet (citroenzuur, E322), paprika – rood, zout.

     

    Bereidingstijd: Tot kookpunt + 7 minuten + 3 minuten baktijd. Benodigdheden: 1 pan, 1 koekenpan of deksel, ± 1 ltr water.

  • Uiensoep

     2,25

    Uiensoep, voldoende voor twee personen

     

    Bevat: Vleesbouillon (aroma, E 150c, E 620, E 627, E 631, foelie, gemod. zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, peper), croutons (E 282, gist, peterselie, plantaardige olie, tarwebloem, zout), kaas (koemelk, stremsel, zout), ui, peper.

     

    Bereiding: Breng de bouillon met uien aan de kook in 0,6 ltr water en laat dit twee minuten doorkoken. Strooi bij het opdienen de kaas en croutons over de soep en voeg peper naar smaak toe.