Linzen

  • 2 persoons

    Nepali dahl

     6,50

    Een traditionele veganistische maaltijd uit Nepal.

     

    Linzen, tomaat, erwten, ui, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), kaneel, koriander, knoflookpoeder, komijn, paprikapoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.75 ltr water.


  • Linzen II

    Linzen

     2,15

    Linzen, voorgekookt (niet compleet gaar gekookt) zonder toevoegingen.

     

    Deze 150 gr neemt ± 4  maal zijn gewicht aan vocht op bij het wellen en komt overeen met ruim 600 gr verse linzen.

    Bereiding: 5 à 10 minuten laten wellen in (warm) water, of direct in koud water met andere maaltijdingredienten aan de kook brengen. Vervolgens 2 tot 4 minuten koken.

    Benodigdheden: Een pan en water.


  • P1040199

    Nepali dahl – 1 persoons

     3,95

    Een traditionele linzenmaaltijd uit Nepal

     

    Ingrediënten: Linzen, tomaat, erwten, ui, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), kaneel, koriander, knoflookpoeder, komijn, paprikapoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.4 ltr water.


  • Lamalinzen

    Lamalinzen

     7,95

    Een linzenmaaltijd met cashewnoten. (Deze zegening helpt je zelfs over de Himalaya).

     

    Linzen, sojabrokjes, aardappelstukjes, cashewnoten, paprika (rood en groen), ui, paddestoelenbouillon, ketjap, koriander, zout, kerrie massala, knoflookpoeder, gemberpoeder, chili poeder.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Noor 1 p

    Noorse Lapskous (1 pers.)

     7,25

    Een aardappel stoofpot met veel vlees naar Noorse traditie.

     

    Ingrediënten: Aardappel stukjes, linzen, rundvleesstukjes, baconbits (spek), bacongranulaat, prei, wortel, ui, bouillonpoeder (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), peterselie, komijn, peper, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.6 ltr water.


  • Popeys power

    Popey’s power

     5,95

    Een veganistische spinazie-linzen maaltijd.

     

    Ingrediënten: Linzen, spinazie, tomaat, ui, knoflookpoeder, komijn, zout, pili pili peper, peper.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken( + 3 minuten laten staan).

    Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • BBC

    BBC (Birmeese bieten curry)

     7,95

    Onze Linzen-bieten-curry met inspiratie uit Birma

     

    Ingrediënten: Linzen, rode bieten, abrikozen, wortel, uien, tomaat, knoflook, zout, komijn, kaneel, nootmuskaat, chilipeper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 8 minuten. Benodigdheden: 1 pan, ± 0.9 ltr water.

     


  • BBC 1p.

    BBC (Birmeese bieten curry) – 1 persoons

     5,25

    Onze Linzen-bieten-curry met inspiratie uit Birma

     

    Ingrediënten: Linzen, rode bieten, abrikozen, wortel, uien, tomaat, knoflook, zout, komijn, kaneel, nootmuskaat, chilipeper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 8 minuten. Benodigdheden: 1 pan, ± 0.4 ltr water.