Linzen

  • Nepali dahl

     6,50

    Een traditionele veganistische maaltijd uit Nepal.

     

    Linzen, tomaat, erwten, ui, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), kaneel, koriander, knoflookpoeder, komijn, paprikapoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.75 ltr water.

  • Linzen

     2,15

    Linzen, voorgekookt (niet compleet gaar gekookt) zonder toevoegingen.

     

    Deze 150 gr neemt ± 4  maal zijn gewicht aan vocht op bij het wellen en komt overeen met ruim 600 gr verse linzen.

    Bereiding: 5 à 10 minuten laten wellen in (warm) water, of direct in koud water met andere maaltijdingredienten aan de kook brengen. Vervolgens 2 tot 4 minuten koken.

    Benodigdheden: Een pan en water.

  • Nepali dahl – 1 persoons

     3,95

    Een traditionele linzenmaaltijd uit Nepal

     

    Ingrediënten: Linzen, tomaat, erwten, ui, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), kaneel, koriander, knoflookpoeder, komijn, paprikapoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.4 ltr water.

  • Lamalinzen

     7,95

    Een linzenmaaltijd met cashewnoten. (Deze zegening helpt je zelfs over de Himalaya).

     

    Linzen, sojabrokjes, aardappelstukjes, cashewnoten, paprika (rood en groen), ui, paddestoelenbouillon, ketjap, koriander, zout, kerrie massala, knoflookpoeder, gemberpoeder, chili poeder.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.