paddestoelen

  • Keltisch genot

     8,55

    Een veganistische aardappelmaaltijd met paddestoelen.

     

    Ingrediënten: Aardappelstukjes, sperziebonen, erwten, tomaat, bospaddenstoelen (bruine ringboleet, honingzwam, judasoor, oesterzwam, shiitake), champignons, bouillonpoeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), knoflookschijfjes, paprikapoeder, Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.7 ltr water.

     

     


  • Champignon-kaas omelet

     5,95

    Met dit pakketje maak je een tweepersoons ei-gerecht als ontbijt of lunch bij brood dan wel keks.

     

    Bevat: Eipoeder, Deense blauwe kaas poeder (koemelk, E 270, E 330, E 551, E 621), champignonschijven, palmvet (palmolie, citroenzuur), melkpoeder, plantaardig bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E 627, E 631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout.

    Bereidingstijd: Voorbereiding 10 minuten, bakken 3 à 4 minuten. Benodigdheden: 1 kom, beker of pan,  1 deksel of koekenpan en  ±0.3 ltr water


  • Lamme Hoorn (1 pers.)

     5,95

    Een verassende pastamaaltijd met lamsvlees.

     

    Spirelli tricolore, lamsvlees korrels, paddestoelenbouillon, sperziebonen, ui, wortel, Hoorn des overvloeds, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.5 ltr water.

     


  • Keltisch genot (1 pers.)

     5,50

    Een veganistische aardappelmaaltijd met o.a. paddenstoelen..

     

    Ingrediënten: Aardappelstukjes, sperziebonen, erwten, tomaat, gemengde bospaddestoelen (bruine ringboleet, honingzwam, judasoor, oesterzwam, shiitake), plantaardige bouillon poeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), knoflookschijfjes, paprikapoeder, Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.4 ltr water. 

     


  • Lamme Hoorn

     9,95

    Een verassende pastamaaltijd met o.a. lamsvlees en Hoorn des Overvloeds.

    Spirelli tricolore, lamsvlees korrels, paddestoelenbouillon (aroma, boleet, champignonextract, E150c, E262, E330, E621, E627, E631, gistextract, madeira extract, maltodextrine, melksuiker, plantaardig vet, prei extract, selderij extract, uien extract, wortelextract, zout), sperziebonen, ui, wortel, Hoorn des overvloeds, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Balletjes in paddosaus

     8,35

    Een spaghettimaaltijd met veganistische balletjes in legale paddestoelensaus.

     

    Ingrediënten: Spaghetti, vegetarische burgermix (bouillonpoeder, citroenzuur, E407, E461, paneermeel, soja-eiwit, specerijen, suiker, zetmeel), bospaddestoelen (bruine ringboleet, honingzwam, judasoor, oesterzwam, shiitake), prei, tomaat, groentesaus (aroma, bieslook, citroenzuur, dille, dragon, fructose, glucosestroop, kervel, kruiden, maltodextrine, peterselie, plantaardige olie, prei, selderijextract, tarwemeel, ui, zetmeel, zout), palmvet, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken + 3 minuten bakken.

    Benodigdheden: 1 pan, 1 koekenpan (of deksel), 1 ltr water.

     

     


  • Aziatische mix

     3,30

    Dit is een mengsel van gedroogde champignons, shii-take en judasoren zonder toevoegingen.

     

    Deze 25 gr is een flinke portie voor twee personen bij een maaltijd en komt overeen met ± 150 gr verse paddestoelen.

     

    Bereidingstijd: ± 10 minuten laten wellen en dan bakken of, van het begin af aan meekoken met een maaltijd.

    Benodigdheden: water en een pan.


  • Indian Summer

     8,55

    Een vegetarische pastamaaltijd met o.a. kaas.

     

    Ingrediënten: Spirelli tricolore (tarwemeel, spinaziepoeder, tomatenpoeder), Deense blauwe kaas poeder, prei, champignons, paprika (rood), shi-i take, zout, peper.

     

    Bereiding: Tot kookpunt plus 4 minuten. Benodigdheden: één pan, 1 ltr water.


  • Shii take

     3,95

    Shiï take is puur natuurlijke gedroogde paddenstoel.

     

    Deze 25 gr komt overeen met ruim 200 gr verse Shiï take.

     

    Bereiding: 5 minuten laten wellen in (warm) water. Uit laten lekken en vervolgens bakken of kort (mee-)koken.


  • Judasoren

     2,40

    Gedroogde Judasoor (ook wel Zwarte paddenstoel) zonder toevoegingen.

     

    Deze 25 gr zijn voldoende als ingrediënt voor 4 à 5 personen in een maaltijd.

     

    Bereiding: Eventueel eerst klein maken. Dan 5 minuten wellen in (warm) wate. Uit laten lekken en vervolgens bakken of koken.
    Meekoken met de maaltijd zonder wellen kan ook.

    Benodigdheden: een pan en water.


  • Hoorn des overvloeds

     4,95

    Hoorn des overvloeds is een gedroogde paddenstoel zonder toevoegingen.

     

    Hoorn des overvloeds heeft een vrij sterke smaak en voor veel mensen is 10 gram voor twee personen al ruim voldoende. In de verpakking zit 25 gr.

     

    Bereiding: Eventueel eerst klein maken. Dan 5 minuten wellen in (warm) water. Uit laten lekken en vervolgens bakken of koken.
    Meekoken met de maaltijd zonder wellen kan ook.

    Benodigdheden: een pan en water.