pasta

  • Harrie Potje

     8,65

    Een spaghetti maaltijd met o.a. gorgonzola, kaas en appel.

    Ingrediënten: Spaghetti, gorgonzola kaas poeder, appel blokjes, courgette, paprika (rood), plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), ui, paprikapoeder, basilicum, tijm, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Misty Bob

     7,90

    Een ouderwetse macaronimaaltijd met o.a. bacon.

     

    Ingrediënten: Macaroni, baconkorrels, tomaat, erwten, paprika, ui, paprikapoeder, oregano, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten. Benodigdheden: 1 pan, 0.9 ltr water.


  • Vrolijke noot

     8,90

    Een pastamaaltijd met o.a. walnoten en blauwe kaas.

     

    Ingrediënten: Spirelli, walnoten, Deense blauwe kaas, tomaat, maïs, sperziebonen, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), oregano, basilicum, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten. Benodigdheden: 1 pan, ±0.85 ltr water.

     


  • Poesta pasta (1 pers.)

     3,95

    Een pastamaaltijd volgens Hongaarse traditie.

     

    Ingrediënten: Volkoren spirelli, ratatouille (tomaat, ui, paprika rood en groen, aubergine), sultana’s, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), paprikapoeder, zout.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt plus 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, ±. 0.5 ltr water.

     


  • Vesuviana

     7,95

    Een Italiaans (als van de flanken van de Vesuvius) aandoende pastamaaltijd met o.a. rundvlees.

     

    Ingrediënten: Volkoren spaghetti, rundsvleeskorrels, tomaat, erwten, paprika, wortel, Italiaanse kruiden (majoraan, oregano, paprika, sulfiet, ui), paprikapoeder, chilipoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten. Benodigdheden: 1 pan, ± 1 ltr water.


  • Poesta pasta

     6,35

    Een veganistische pastamaaltijd volgens Hongaarse traditie.

     

    Ingrediënten: Volkoren spirelli, ratatouille (tomaat, ui, paprika rood en groen, aubergine), sultana’s, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), paprikapoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt plus 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, ±. 0.9 ltr water.


  • Misty Bob – 1 persoons

     4,90

    Macaroni met (o.a.)  bacon

     

    Ingrediënten: Macaroni hoorntjes, bacongranulaat, tomaat, erwten, paprika – groen, ui, oregano, paprikapoeder, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan,  0.5 ltr water.


  • Harrie Potje (1 pers.)

     5,50

    Een spaghetti maaltijd met o.a. gorgonzola kaas en appel.

     

    Ingrediënten: Spaghetti, gorgonzola kaas – poeder, appel blokjes, courgette, paprika (rood), plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), ui, paprikapoeder, basilicum, tijm, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.5 ltr water.

     


  • Lamme Hoorn (1 pers.)

     5,95

    Een verassende pastamaaltijd met lamsvlees.

     

    Spirelli tricolore, lamsvlees korrels, paddestoelenbouillon, sperziebonen, ui, wortel, Hoorn des overvloeds, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.5 ltr water.

     


  • Lamme Hoorn

     9,95

    Een verassende pastamaaltijd met o.a. lamsvlees en Hoorn des Overvloeds.

    Spirelli tricolore, lamsvlees korrels, paddestoelenbouillon (aroma, boleet, champignonextract, E150c, E262, E330, E621, E627, E631, gistextract, madeira extract, maltodextrine, melksuiker, plantaardig vet, prei extract, selderij extract, uien extract, wortelextract, zout), sperziebonen, ui, wortel, Hoorn des overvloeds, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Miss Piggy – vlechten

     11,95

    Een snelle mihoenschotel met ham.

    Ingrediënten: Mihoen, satésaus (aroma, chilipoeder, E150c, E310, E320, E415, E621, E631, garnaal, gemberwortel, gemod.zetmeel, knoflook, komijn, koriander, maltodextrine, melkeiwit, melksuiker, pindapasta, plantaardig vet, soja, suiker, tamarinde, tarwebloem, trassi, ui, witte peper, zout), ham blokjes, prei, sperziebonen, ui, gebakken uitjes, gemengde nasikruiden, ketjap, knoflookpoeder, zout.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 kom, 0.9 ltr water.

     


  • Balletjes in paddosaus

     8,35

    Een spaghettimaaltijd met veganistische balletjes in legale paddestoelensaus.

     

    Ingrediënten: Spaghetti, vegetarische burgermix (bouillonpoeder, citroenzuur, E407, E461, paneermeel, soja-eiwit, specerijen, suiker, zetmeel), bospaddestoelen (bruine ringboleet, honingzwam, judasoor, oesterzwam, shiitake), prei, tomaat, groentesaus (aroma, bieslook, citroenzuur, dille, dragon, fructose, glucosestroop, kervel, kruiden, maltodextrine, peterselie, plantaardige olie, prei, selderijextract, tarwemeel, ui, zetmeel, zout), palmvet, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken + 3 minuten bakken.

    Benodigdheden: 1 pan, 1 koekenpan (of deksel), 1 ltr water.