pasta

  • Misty Bob

     7,90

    Een ouderwetse macaronimaaltijd met o.a. bacon.

     

    Ingrediënten: Macaroni, baconkorrels, tomaat, erwten, paprika, ui, paprikapoeder, oregano, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten. Benodigdheden: 1 pan, 0.9 ltr water.


  • Harrie Potje

     8,65

    Een spaghetti maaltijd met o.a. gorgonzola, kaas en appel.

    Ingrediënten: Spaghetti, gorgonzola kaas poeder, appel blokjes, courgette, paprika (rood), plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), ui, paprikapoeder, basilicum, tijm, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Poesta pasta (1 pers.)

     3,95

    Een pastamaaltijd volgens Hongaarse traditie.

     

    Ingrediënten: Volkoren spirelli, ratatouille (tomaat, ui, paprika rood en groen, aubergine), sultana’s, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), paprikapoeder, zout.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt plus 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, ±. 0.5 ltr water.

     


  • Vrolijke noot

     8,90

    Een pastamaaltijd met o.a. walnoten en blauwe kaas.

     

    Ingrediënten: Spirelli, walnoten, Deense blauwe kaas, tomaat, maïs, sperziebonen, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), oregano, basilicum, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten. Benodigdheden: 1 pan, ±0.85 ltr water.