pasta

  • Misty Bob

     7,90

    Een ouderwetse macaronimaaltijd met o.a. bacon.

     

    Ingrediënten: Macaroni, baconkorrels, tomaat, erwten, paprika, ui, paprikapoeder, oregano, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten. Benodigdheden: 1 pan, 0.9 ltr water.


  • Harrie Potje

     8,65

    Een spaghetti maaltijd met o.a. gorgonzola, kaas en appel.

    Ingrediënten: Spaghetti, gorgonzola kaas poeder, appel blokjes, courgette, paprika (rood), plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), ui, paprikapoeder, basilicum, tijm, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Poesta pasta (1 pers.)

     3,95

    Een pastamaaltijd volgens Hongaarse traditie.

     

    Ingrediënten: Volkoren spirelli, ratatouille (tomaat, ui, paprika rood en groen, aubergine), sultana’s, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), paprikapoeder, zout.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt plus 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, ±. 0.5 ltr water.

     


  • Poesta pasta

     6,35

    Een veganistische pastamaaltijd volgens Hongaarse traditie.

     

    Ingrediënten: Volkoren spirelli, ratatouille (tomaat, ui, paprika rood en groen, aubergine), sultana’s, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), paprikapoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt plus 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, ±. 0.9 ltr water.


  • Vesuviana

     7,95

    Een Italiaans (als van de flanken van de Vesuvius) aandoende pastamaaltijd met o.a. rundvlees.

     

    Ingrediënten: Volkoren spaghetti, rundsvleeskorrels, tomaat, erwten, paprika, wortel, Italiaanse kruiden (majoraan, oregano, paprika, sulfiet, ui), paprikapoeder, chilipoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten. Benodigdheden: 1 pan, ± 1 ltr water.


  • Lamme Hoorn (1 pers.)

     5,95

    Een verassende pastamaaltijd met lamsvlees.

     

    Spirelli tricolore, lamsvlees korrels, paddestoelenbouillon, sperziebonen, ui, wortel, Hoorn des overvloeds, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.5 ltr water.

     


  • Lamme Hoorn

     9,95

    Een verassende pastamaaltijd met o.a. lamsvlees en Hoorn des Overvloeds.

    Spirelli tricolore, lamsvlees korrels, paddestoelenbouillon (aroma, boleet, champignonextract, E150c, E262, E330, E621, E627, E631, gistextract, madeira extract, maltodextrine, melksuiker, plantaardig vet, prei extract, selderij extract, uien extract, wortelextract, zout), sperziebonen, ui, wortel, Hoorn des overvloeds, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Balletjes in paddosaus

     8,35

    Een spaghettimaaltijd met veganistische balletjes in legale paddestoelensaus.

     

    Ingrediënten: Spaghetti, vegetarische burgermix (bouillonpoeder, citroenzuur, E407, E461, paneermeel, soja-eiwit, specerijen, suiker, zetmeel), bospaddestoelen (bruine ringboleet, honingzwam, judasoor, oesterzwam, shiitake), prei, tomaat, groentesaus (aroma, bieslook, citroenzuur, dille, dragon, fructose, glucosestroop, kervel, kruiden, maltodextrine, peterselie, plantaardige olie, prei, selderijextract, tarwemeel, ui, zetmeel, zout), palmvet, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken + 3 minuten bakken.

    Benodigdheden: 1 pan, 1 koekenpan (of deksel), 1 ltr water.

     

     


  • Indian Summer

     8,55

    Een vegetarische pastamaaltijd met o.a. kaas.

     

    Ingrediënten: Spirelli tricolore (tarwemeel, spinaziepoeder, tomatenpoeder), Deense blauwe kaas poeder, prei, champignons, paprika (rood), shi-i take, zout, peper.

     

    Bereiding: Tot kookpunt plus 4 minuten. Benodigdheden: één pan, 1 ltr water.


  • Kip Durban

     9,95

    Inspiratie uit Zuid Afrika: Een pastamaal met kip en garnalen!

     

    Ingrediënten: Spirelli, kipstukjes, paprika (rood en groen), garnalen, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke ui, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), wortel, zout, chilipeper.

     

    Bereidingstijd: tot kookpunt plus 6 minuten. Benodigdheden: één pan, 0.75 ltr water.

     


  • Kip Durban (1 pers.)

     5,95

    Een ideetje uit Zuid Afrika: Kip met garnalen!

     

    Ingrediënten: Spirelli, kipstukjes, paprika rood/groen, garnalen, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke ui, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), wortel , zout, chilipeper.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, ± 0.4 ltr water.

     


  • Miss Piggy – vlechten (1 pers.)

     7,75

    Een snelle mihoenschotel met o.a. ham en satésaus.

     

    Ingrediënten: Mihoen, satésaus (aroma, chilipoeder, E150c, E310, E320, E415, E621, E631, garnaal, gemberwortel, gemod.zetmeel, knoflook, komijn, koriander, maltodextrine, melkeiwit, melksuiker, pindapasta, plantaardig vet, soja, suiker, tamarinde, tarwebloem, trassi, ui, witte peper, zout), ham blokjes, prei, sperziebonen, ui, gebakken uitjes, gemengde nasikruiden, ketjap, knoflookpoeder, zout.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 1 kom (voor de saus), 0.5 ltr water.