rijst

  • Delhi's devil

    Delhi’s devil

     6,90

    Een rijstmaaltijd met o.a. milde kerrie en kip.

    Ingrediënten: Rijst, kipkorrels, prei, tomaat, ui, wortel, gemberpoeder, kerrie massala, koriander, knoflookpoeder, komijn, zout.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.


  • Mongoolse kip

    Mongoolse kip

     11,95

    Ons idee van een Mongoolse rijstmaaltijd met kip, cashewnoten en appel.

     

    Ingrediënten: Rijst, kipstukjes, cashewnoten, appelblokjes, paprika (rood en groen), tomaat, ui, aubergine, kerrie madras, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Mong 1 P

    Mongoolse kip (1 pers.)

     6,95

    Een rijstmaaltijd met o.a. kip, cashewnoten en appel.

     

    Ingrediënten: Rijst, kipstukjes, cashew noten, appelblokjes, paprika (rood en groen), tomaat, ui, aubergine, kerrie madras, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.6 ltr water.

     


  • Zporba

    Zorba

     9,75

    Een traditionele Griekse rijstmaaltijd met o.a.lamsvlees en aubergine.

    Ingrediënten: Rijst, lamsvleeskorrels, tomaat, aubergine, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke ui, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), palmvet, (plantaardig-)bouillonpoeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), köftakruiden (komijn, koriander, kurkuma, oregano, paprika, ui. zout), zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten en 2 minuten roerbakken.

    Benodigdheden: 1 pan plus 1 koekenpan/deksel en 1 kom, 0.9 ltr water.


  • Indonesische nasi

    Indonesische nasi

     9,85

    Onze Indonesische rijstmaaltijd met o.a. garnalen en ei.

    Ingrediënten: Rijst, eipoeder, paprika (rood), witte en groene kool, prei, ui, garnalen, gebakken uitjes, gemengde nasikruiden (aroma, E551, E621, kerrie, knoflook, komijn, koriander, paprika, ui, zout), palmvet, sambal (E211, E260, gemod.maïszetmeel, paprika, Spaanse peper, zout), zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken + 3 minuten bakken. Benodigdheden: 1 pan, 1 koekenpan (of deksel), 1.25 ltr water.

     


  • Paella-Espagna-768x582

    Paella Espagna

     8,60

    Onze kip-variant van de klassieke Spaanse rijstmaaltijd.

     

    Ingrediënten: Rijst, kipkorrels, maïs, sperziebonen, tomaat, ui, bouillonpoeder (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), kurkuma, knoflookpoeder, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.


  • Globo globo

    Globo globo

     10,55

    Onze variant van de Indonesische Gado-Gado; een rijstmaaltijd met o.a, ham.

     

    Ingrediënten: Rijst, gado-gado-saus (E150c, kruiden, paprika, pinda, specerijen, suiker, suikersiroop, zout), hamblokjes, bloemkool, sperziebonen, knoflookpoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.


  • turkse stoofschotel

    Turkse stoofschotel

     9,90

    Een Turks aandoende rijststoofschotel met o.a. lamsvlees.

     

    Rijst, lamsvleeskorrels, prei, tomaat, wortel, bouillonpoeder (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), palmvet, paprikapoeder, rozemarijn, tijm, chilipoeder, laurierblad, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten en 3 minuten stoven. Benodigdheden: 1 pan plus 1 deksel/koekenpan en 1 kom, ± 1 ltr water.


  • Tamil krootjes

    Tamil krootjes

     6,95

    Onze Rijst-bieten-curry met inspiratie uit Sri-Lanka

     

    Ingrediënten: Rijst, rode bieten, appel, aubergine, tomaat, olijf, plantaardig bouillonpoeder (aroma, boleet, champignon extract, E150c, E262, E330, E621, E627, E631, gistextract, madeiraextract, maltodextrine, melksuiker, plantaardig vet, prei extract, selderijextract, uienextract, wortelextract, zout), zout, gemberpoeder, kaneel, knoflook, komijn, koriander, kruidnagel, chilipeper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten. Benodigdheden: 1 pan, ± 1 ltr water.

     


  • Mobidun II

    Mobidun

     9,95

    Een vegetarische rijstmaaltijd met o.a. kabeljauw.

     

    Ingrediënten: Rijst (basmati), kabeljauwvlokken, groentesaus (aroma, bieslook, citroenzuur, dille, dragon, fructose, glucosestroop, kervel, kruiden, maltodextrine, peterselie, plantaardige olie, prei, selderijextract, tarwemeel, ui, zetmeel), wortel, erwten, maïs, Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), peper, zout.

     

    Bereidingstijd: Tot kookpunt plus 7 minuten. Benodigdheden: één pan, 0.9 ltr water.


  • Globe vego 1p.

    Globo vego – 1 persoons

     4,95

    Veganistische variant van de traditioneel Indonesische Gado gado.

     

    Ingrediënten: Rijst, gadogadosaus (E150c, kruiden, paprika, pinda, suiker, specerijen, suikersiroop, zout), bloemkool, sojabrokjes, seroendeng (E150c, kokos, kruiden, paprika, pinda, sojaolie, specerijen, suiker, suikersiroop, zout), sperziebonen, knoflookpoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken (+ 2 minuten laten staan).

    Benodigdheden: 1 pan,  ± 0.5 ltr water.


  • Zorba 1 P

    Zorba – 1 persoons

     6,35

    Griekse rijst met o.a. lamsvlees en aubergine.

     

    Ingrediënten: Rijst, lamsvleesgranulaat, tomaat, aubergine, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke uien, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), köftakruiden (komijn, koriander, kurkuma, oregano, paprika, ui, zout), palmvet, zout.

    Bereidingstijd: tot kookpunt plus 5 minuten koken en 2 minuten roerbakken.

    Benodigdheden: 1 pan, 1 kom, 1 deksel / koekenpan, 0.5 ltr water.