rijst

  • Globo vego

     8,85

    Veganistische variant van de traditioneel Indonesische Gado gado.

     

    Ingrediënten: Rijst, gadogadosaus (E150c, kruiden, paprika, pinda, suiker, specerijen, suikersiroop, zout), bloemkool, sojabrokjes, seroendeng (E150c, kokos, kruiden, paprika, pinda, sojaolie, specerijen, suiker, suikersiroop, zout), sperziebonen, knoflookpoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken (+ 2 minuten laten staan).

    Benodigdheden: 1 pan,  1 ltr water.


  • Zorba

     9,75

    Een traditionele Griekse rijstmaaltijd met o.a.lamsvlees en aubergine.

    Ingrediënten: Rijst, lamsvleeskorrels, tomaat, aubergine, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke ui, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), palmvet, (plantaardig-)bouillonpoeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), köftakruiden (komijn, koriander, kurkuma, oregano, paprika, ui. zout), zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten en 2 minuten roerbakken.

    Benodigdheden: 1 pan plus 1 koekenpan/deksel en 1 kom, 0.9 ltr water.


  • Indonesische nasi

     9,85

    Onze Indonesische rijstmaaltijd met o.a. garnalen en ei.

    Ingrediënten: Rijst, eipoeder, paprika (rood), witte en groene kool, prei, ui, garnalen, gebakken uitjes, gemengde nasikruiden (aroma, E551, E621, kerrie, knoflook, komijn, koriander, paprika, ui, zout), palmvet, sambal (E211, E260, gemod.maïszetmeel, paprika, Spaanse peper, zout), zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken + 3 minuten bakken. Benodigdheden: 1 pan, 1 koekenpan (of deksel), 1.25 ltr water.

     


  • Paella Espagna

     8,60

    Onze kip-variant van de klassieke Spaanse rijstmaaltijd.

     

    Ingrediënten: Rijst, kipkorrels, maïs, sperziebonen, tomaat, ui, bouillonpoeder (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), kurkuma, knoflookpoeder, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.


  • Globo globo

     10,55

    Onze variant van de Indonesische Gado-Gado; een rijstmaaltijd met o.a, ham.

     

    Ingrediënten: Rijst, gado-gado-saus (E150c, kruiden, paprika, pinda, specerijen, suiker, suikersiroop, zout), hamblokjes, bloemkool, sperziebonen, knoflookpoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.


  • Turkse stoofschotel

     9,90

    Een Turks aandoende rijststoofschotel met o.a. lamsvlees.

     

    Rijst, lamsvleeskorrels, prei, tomaat, wortel, bouillonpoeder (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), palmvet, paprikapoeder, rozemarijn, tijm, chilipoeder, laurierblad, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten en 3 minuten stoven. Benodigdheden: 1 pan plus 1 deksel/koekenpan en 1 kom, ± 1 ltr water.


  • Chiwewa rijst

     9,10

    Een Mexicaanse rijstmaaltijd met o.a. kip en nootjes.

    Ingrediënten: Rijst, kipkorrels, gehakte gemengde nootjes en vruchten, erwten, maïs, paprika (rood), bouillonpoeder (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), kurkuma, Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten. Benodigdheden: 1 pan, 0.8 ltr water.

     


  • Globo vego – 1 persoons

     4,95

    Veganistische variant van de traditioneel Indonesische Gado gado.

     

    Ingrediënten: Rijst, gadogadosaus (E150c, kruiden, paprika, pinda, suiker, specerijen, suikersiroop, zout), bloemkool, sojabrokjes, seroendeng (E150c, kokos, kruiden, paprika, pinda, sojaolie, specerijen, suiker, suikersiroop, zout), sperziebonen, knoflookpoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken (+ 2 minuten laten staan).

    Benodigdheden: 1 pan,  ± 0.5 ltr water.


  • Zorba – 1 persoons

     6,35

    Griekse rijst met o.a. lamsvlees en aubergine.

     

    Ingrediënten: Rijst, lamsvleesgranulaat, tomaat, aubergine, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke uien, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), köftakruiden (komijn, koriander, kurkuma, oregano, paprika, ui, zout), palmvet, zout.

    Bereidingstijd: tot kookpunt plus 5 minuten koken en 2 minuten roerbakken.

    Benodigdheden: 1 pan, 1 kom, 1 deksel / koekenpan, 0.5 ltr water.