rijst

Alle 6 resultaten

  • Mong 1 P

    Mongoolse kip (1 pers.)

     6,95

    Een rijstmaaltijd met o.a. kip, cashewnoten en appel.

     

    Ingrediënten: Rijst, kipstukjes, cashew noten, appelblokjes, paprika (rood en groen), tomaat, ui, aubergine, kerrie madras, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.6 ltr water.

     


  • Globo globo

    Globo globo

     10,55

    Onze variant van de Indonesische Gado-Gado; een rijstmaaltijd met o.a, ham.

     

    Ingrediënten: Rijst, gado-gado-saus (E150c, kruiden, paprika, pinda, specerijen, suiker, suikersiroop, zout), hamblokjes, bloemkool, sperziebonen, knoflookpoeder, zout.

     
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.


  • turkse stoofschotel

    Turkse stoofschotel

     9,90

    Een Turks aandoende rijststoofschotel met o.a. lamsvlees.

     

    Rijst, lamsvleeskorrels, prei, tomaat, wortel, bouillonpoeder (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), palmvet, paprikapoeder, rozemarijn, tijm, chilipoeder, laurierblad, zout.

     
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten en 3 minuten stoven. Benodigdheden: 1 pan plus 1 deksel/koekenpan en 1 kom, ± 1 ltr water.


  • Globe vego 1p.

    Globo vego – 1 persoons

     4,95

    Veganistische variant van de traditioneel Indonesische Gado gado.

     

    Ingrediënten: Rijst, gadogadosaus (E150c, kruiden, paprika, pinda, suiker, specerijen, suikersiroop, zout), bloemkool, sojabrokjes, seroendeng (E150c, kokos, kruiden, paprika, pinda, sojaolie, specerijen, suiker, suikersiroop, zout), sperziebonen, knoflookpoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken (+ 2 minuten laten staan).

    Benodigdheden: 1 pan,  ± 0.5 ltr water.


  • Zorba 1 P

    Zorba – 1 persoons

     6,35

    Griekse rijst met o.a. lamsvlees en aubergine.

     

    Ingrediënten: Rijst, lamsvleesgranulaat, tomaat, aubergine, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke uien, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), köftakruiden (komijn, koriander, kurkuma, oregano, paprika, ui, zout), palmvet, zout.

    Bereidingstijd: tot kookpunt plus 5 minuten koken en 2 minuten roerbakken.

    Benodigdheden: 1 pan, 1 kom, 1 deksel / koekenpan, 0.5 ltr water.


  • Tamil Krootjes 1p.

    Tamil krootjes – 1 persoons

     4,95

    Onze Rijst-bieten-curry met inspiratie uit Sri-Lanka

     

    Ingrediënten: Rijst, rode bieten, appel, aubergine, tomaat, olijf, plantaardig bouillonpoeder (aroma, boleet, champignon extract, E150c, E262, E330, E621, E627, E631, gistextract, madeiraextract, maltodextrine, melksuiker, plantaardig vet, prei extract, selderijextract, uienextract, wortelextract, zout), zout, gemberpoeder, kaneel, knoflook, komijn, koriander, kruidnagel, chilipeper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten. Benodigdheden: 1 pan, ±0.5 ltr water.