rijst

  • Delhi’s devil

     6,95

    Een rijstmaaltijd met o.a. milde kerrie en kip.

    Ingrediënten: Rijst, kipkorrels, prei, tomaat, ui, wortel, gemberpoeder, kerrie massala, koriander, knoflookpoeder, komijn, zout.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.


  • Mongoolse kip

     11,95

    Ons idee van een Mongoolse rijstmaaltijd met kip, cashewnoten en appel.

     

    Ingrediënten: Rijst, kipstukjes, cashewnoten, appelblokjes, paprika (rood en groen), tomaat, ui, aubergine, kerrie madras, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Delhi’s devil (1 pers.)

     3,95

    Een rijstmaaltijd met o.a. milde kerrie en kip.

     

    Ingrediënten: Rijst, kipkorrels, prei, tomaat, ui, wortel, gemberpoeder, kerrie massala, koriander, knoflookpoeder, komijn, zout.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 0.6 ltr water.


  • Globo vego

     8,85

    Veganistische variant van de traditioneel Indonesische Gado gado.

     

    Ingrediënten: Rijst, gadogadosaus (E150c, kruiden, paprika, pinda, suiker, specerijen, suikersiroop, zout), bloemkool, sojabrokjes, seroendeng (E150c, kokos, kruiden, paprika, pinda, sojaolie, specerijen, suiker, suikersiroop, zout), sperziebonen, knoflookpoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken (+ 2 minuten laten staan).

    Benodigdheden: 1 pan,  1 ltr water.