soep

  • Groentesoep

     2,30

    Groentesoep, voldoende voor 4 personen.

     

    Bevat: Plantaardig bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), julienne groenten (blanke uien, groene kool, knolselderij, prei, wortel), croutons (E282, gist, peterselie, plantaardige olie, tarwebloem, zout) en vermicelli (tarwebloem).

    Bereidingswijze: In 1 ltr water al roerende aan de kook brengen. 2 Minuten doorkoken. Pas bij het serveren de croutons eroverheen strooien.


  • Tomatensoep

     2,65

    Tomatensoep, met kaas en croutons, voldoende voor 4 personen

     

    Bevat: Tomatenbouillon (aroma, dextrose, E 150c, E 160c, E 330, E 415, E 621, E 627, E 631, gistextract, maltodextrine, plantaardige olie, rode bietenextract, tomaat, ui, zout), kaas (koemelk, stremsel, zout), tomaat, prei, peper.

    Bereidingswijze: De tomaat, bouillon en prei in ± 1 ltr. water, roerend, aan de kook brengen. 2 Minuten doorkoken en bij het serveren, naar smaak, de peper en de kaas er overheen strooien.


  • Uiensoep

     2,25

    Uiensoep, voldoende voor twee personen

     

    Bevat: Vleesbouillon (aroma, E 150c, E 620, E 627, E 631, foelie, gemod. zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, peper), croutons (E 282, gist, peterselie, plantaardige olie, tarwebloem, zout), kaas (koemelk, stremsel, zout), ui, peper.

     

    Bereiding: Breng de bouillon met uien aan de kook in 0,6 ltr water en laat dit twee minuten doorkoken. Strooi bij het opdienen de kaas en croutons over de soep en voeg peper naar smaak toe.