veganistisch

  • 2 persoons

    Couscous Maroccain

     8,95

    Een veganistische couscous maaltijd met o.a. abrikozen.

     

    Ingrediënten: Couscous, abrikozen, amandelschaafsel, paprika (rood), sperziebonen, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke ui, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bieten extract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), koriander, zout, peper.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • 2 persoons

    Nepali dahl

     6,50

    Een traditionele veganistische maaltijd uit Nepal.

     

    Linzen, tomaat, erwten, ui, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), kaneel, koriander, knoflookpoeder, komijn, paprikapoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.75 ltr water.


  • P1040199

    Nepali dahl – 1 persoons

     3,95

    Een traditionele linzenmaaltijd uit Nepal

     

    Ingrediënten: Linzen, tomaat, erwten, ui, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), kaneel, koriander, knoflookpoeder, komijn, paprikapoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.4 ltr water.


  • Keltisch genot

    Keltisch genot

     8,55

    Een veganistische aardappelmaaltijd met paddestoelen.

     

    Ingrediënten: Aardappelstukjes, sperziebonen, erwten, tomaat, bospaddenstoelen (bruine ringboleet, honingzwam, judasoor, oesterzwam, shiitake), champignons, bouillonpoeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), knoflookschijfjes, paprikapoeder, Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.7 ltr water.

     

     


  • Lamalinzen

    Lamalinzen

     7,95

    Een linzenmaaltijd met cashewnoten. (Deze zegening helpt je zelfs over de Himalaya).

     

    Linzen, sojabrokjes, aardappelstukjes, cashewnoten, paprika (rood en groen), ui, paddestoelenbouillon, ketjap, koriander, zout, kerrie massala, knoflookpoeder, gemberpoeder, chili poeder.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Couscous Maroccain 1 P

    Couscous Maroccain – 1 persoons

     5,95

     

    Couscous maaltijd met o.a. abrikozen en koriander.

     

    Ingrediënten: Couscous, abrikozen, amandelschaafsel, paprika (rood), sperziebonen, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke uien, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), koriander, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.6 ltr water.

     


  • Keltisch genot 1 P

    Keltisch genot (1 pers.)

     5,50

    Een veganistische aardappelmaaltijd met o.a. paddenstoelen..

     

    Ingrediënten: Aardappelstukjes, sperziebonen, erwten, tomaat, gemengde bospaddestoelen (bruine ringboleet, honingzwam, judasoor, oesterzwam, shiitake), plantaardige bouillon poeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), knoflookschijfjes, paprikapoeder, Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.4 ltr water. 

     


  • Popeys power

    Popey’s power

     5,95

    Een veganistische spinazie-linzen maaltijd.

     

    Ingrediënten: Linzen, spinazie, tomaat, ui, knoflookpoeder, komijn, zout, pili pili peper, peper.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken( + 3 minuten laten staan).

    Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Bietjes I

    Rode Bieten (blokjes)

     1,95

    Luchtgedroogde blokjes van rode bieten.

    Breng in ruim water aan de kook en kook 3 tot 5 minuten door voor ‘al dente’ bietjes. Kan daarna ook afgekoeld prima in een bietensalade verwerkt worden


  • Balletjes in paddosaus

    Balletjes in paddosaus

     8,35

    Een spaghettimaaltijd met veganistische balletjes in legale paddestoelensaus.

     

    Ingrediënten: Spaghetti, vegetarische burgermix (bouillonpoeder, citroenzuur, E407, E461, paneermeel, soja-eiwit, specerijen, suiker, zetmeel), bospaddestoelen (bruine ringboleet, honingzwam, judasoor, oesterzwam, shiitake), prei, tomaat, groentesaus (aroma, bieslook, citroenzuur, dille, dragon, fructose, glucosestroop, kervel, kruiden, maltodextrine, peterselie, plantaardige olie, prei, selderijextract, tarwemeel, ui, zetmeel, zout), palmvet, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken + 3 minuten bakken.

    Benodigdheden: 1 pan, 1 koekenpan (of deksel), 1 ltr water.

     

     


  • Tamil krootjes

    Tamil krootjes

     6,95

    Onze Rijst-bieten-curry met inspiratie uit Sri-Lanka

     

    Ingrediënten: Rijst, rode bieten, appel, aubergine, tomaat, olijf, plantaardig bouillonpoeder (aroma, boleet, champignon extract, E150c, E262, E330, E621, E627, E631, gistextract, madeiraextract, maltodextrine, melksuiker, plantaardig vet, prei extract, selderijextract, uienextract, wortelextract, zout), zout, gemberpoeder, kaneel, knoflook, komijn, koriander, kruidnagel, chilipeper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten. Benodigdheden: 1 pan, ± 1 ltr water.

     


  • Globe vego 1p.

    Globo vego – 1 persoons

     4,95

    Veganistische variant van de traditioneel Indonesische Gado gado.

     

    Ingrediënten: Rijst, gadogadosaus (E150c, kruiden, paprika, pinda, suiker, specerijen, suikersiroop, zout), bloemkool, sojabrokjes, seroendeng (E150c, kokos, kruiden, paprika, pinda, sojaolie, specerijen, suiker, suikersiroop, zout), sperziebonen, knoflookpoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken (+ 2 minuten laten staan).

    Benodigdheden: 1 pan,  ± 0.5 ltr water.