veganistisch

Alle 5 resultaten

  • Keltisch genot 1 P

    Keltisch genot (1 pers.)

     5,50

    Een veganistische aardappelmaaltijd met o.a. paddenstoelen..

     

    Ingrediënten: Aardappelstukjes, sperziebonen, erwten, tomaat, gemengde bospaddestoelen (bruine ringboleet, honingzwam, judasoor, oesterzwam, shiitake), plantaardige bouillon poeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), knoflookschijfjes, paprikapoeder, Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.4 ltr water. 

     


  • Bietjes I

    Rode Bieten (blokjes)

     1,95

    Luchtgedroogde blokjes van rode bieten.

    Breng in ruim water aan de kook en kook 3 tot 5 minuten door voor ‘al dente’ bietjes. Kan daarna ook afgekoeld prima in een bietensalade verwerkt worden


  • Globe vego 1p.

    Globo vego – 1 persoons

     4,95

    Veganistische variant van de traditioneel Indonesische Gado gado.

     

    Ingrediënten: Rijst, gadogadosaus (E150c, kruiden, paprika, pinda, suiker, specerijen, suikersiroop, zout), bloemkool, sojabrokjes, seroendeng (E150c, kokos, kruiden, paprika, pinda, sojaolie, specerijen, suiker, suikersiroop, zout), sperziebonen, knoflookpoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken (+ 2 minuten laten staan).

    Benodigdheden: 1 pan,  ± 0.5 ltr water.


  • BBC

    BBC (Birmeese bieten curry)

     7,95

    Onze Linzen-bieten-curry met inspiratie uit Birma

     

    Ingrediënten: Linzen, rode bieten, abrikozen, wortel, uien, tomaat, knoflook, zout, komijn, kaneel, nootmuskaat, chilipeper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 8 minuten. Benodigdheden: 1 pan, ± 0.9 ltr water.

     


  • Tamil Krootjes 1p.

    Tamil krootjes – 1 persoons

     4,95

    Onze Rijst-bieten-curry met inspiratie uit Sri-Lanka

     

    Ingrediënten: Rijst, rode bieten, appel, aubergine, tomaat, olijf, plantaardig bouillonpoeder (aroma, boleet, champignon extract, E150c, E262, E330, E621, E627, E631, gistextract, madeiraextract, maltodextrine, melksuiker, plantaardig vet, prei extract, selderijextract, uienextract, wortelextract, zout), zout, gemberpoeder, kaneel, knoflook, komijn, koriander, kruidnagel, chilipeper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten. Benodigdheden: 1 pan, ±0.5 ltr water.