vegetarisch

  • Vroege XL

    Vroege vogels XL

     4,00

    Dit is een riant tweepersoons cruesli-ontbijt

    Bevat: Cruesli (appel, glucosestroop, havermout, honing, karamel, plantaardige olie, rijstebloem, rozijnen, suiker, tarwe, zwaveldioxide), melkpoeder.

    Bereidingstijd: ‘In een handomdraai klaar’. Benodigdheden:  2 borden of kommen en 0,75 ltr (koud) water


  • 2 persoons

    Harrie Potje

     8,65

    Een spaghetti maaltijd met o.a. gorgonzola, kaas en appel.

    Ingrediënten: Spaghetti, gorgonzola kaas poeder, appel blokjes, courgette, paprika (rood), plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), ui, paprikapoeder, basilicum, tijm, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Vreemd XL

    Vreemde vogels XL

     5,00

    Dit is een riant tweepersoons cruesli-ontbijt

    Bevat: Cruesli (appel, glucosestroop, havermout, honing, karamel, plantaardige olie, rijstebloem, rozijnen, suiker, tarwe, zwaveldioxide), melkpoeder, pinda, ananasblokjes (ananas, suiker), cranberries (cranberry, suiker), zonnebloempit, pompoenpit.

    Bereidingstijd: ‘In een handomdraai klaar’. Benodigdheden:  2 borden of kommen en 0,75 ltr (koud) water


  • Trek XL II

    Trekvogels XL

     4,50

    Dit is een riant tweepersoons muesli-ontbijt

    Bevat: Muesli (cornflakes, havervlokken, gerstevlokken, roggevlokken tarwevlokken, vruchten-notenmix, zonnebloempitten), melkpoeder, pinda, ananas (ananas, suiker), cranberries (cranberries, suiker), zonnebloempitten, pompoenpitten.

    Bereidingstijd: ‘In een handomdraai klaar’ . Benodigdheden: 2 borden of kommen en 0.75 ltr (koud) water


  • Vrolijke noot

    Vrolijke noot

     8,90

    Een pastamaaltijd met o.a. walnoten en blauwe kaas.

     

    Ingrediënten: Spirelli, walnoten, Deense blauwe kaas, tomaat, maïs, sperziebonen, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), oregano, basilicum, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten. Benodigdheden: 1 pan, ±0.85 ltr water.

     


  • Harrie 1 P

    Harrie Potje (1 pers.)

     5,50

    Een spaghetti maaltijd met o.a. gorgonzola kaas en appel.

     

    Ingrediënten: Spaghetti, gorgonzola kaas – poeder, appel blokjes, courgette, paprika (rood), plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), ui, paprikapoeder, basilicum, tijm, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.5 ltr water.

     


  • Drie in de pan

    Drie in de pan

     5,25

    Drie-in-de-pan is een ouderwets gerecht van kleine luchtige pannenkoekjes. Dit is voldoende voor 2 personen voor een hele maaltijd dan wel een tussendoortje voor een hele groep.

     

    Bevat: Drie-in-de-pan-mix (aroma, havermout, suiker, tarwe, zout), rozijnen, palmvet (palmolie, citroenzuur), kaneel, poedersuiker.

    Bereidingstijd: 10 tot 15 minuten. Benodigdheden: Mengkom, koekenpan en 0,125 ltr water


  • Champignon kaas omelet

    Champignon-kaas omelet

     5,95

    Met dit pakketje maak je een tweepersoons ei-gerecht als ontbijt of lunch bij brood dan wel keks.

     

    Bevat: Eipoeder, Deense blauwe kaas poeder (koemelk, E 270, E 330, E 551, E 621), champignonschijven, palmvet (palmolie, citroenzuur), melkpoeder, plantaardig bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E 627, E 631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout.

    Bereidingstijd: Voorbereiding 10 minuten, bakken 3 à 4 minuten. Benodigdheden: 1 kom, beker of pan,  1 deksel of koekenpan en  ±0.3 ltr water


  • Indonesische nasi

    Indonesische nasi

     9,85

    Onze Indonesische rijstmaaltijd met o.a. garnalen en ei.

    Ingrediënten: Rijst, eipoeder, paprika (rood), witte en groene kool, prei, ui, garnalen, gebakken uitjes, gemengde nasikruiden (aroma, E551, E621, kerrie, knoflook, komijn, koriander, paprika, ui, zout), palmvet, sambal (E211, E260, gemod.maïszetmeel, paprika, Spaanse peper, zout), zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken + 3 minuten bakken. Benodigdheden: 1 pan, 1 koekenpan (of deksel), 1.25 ltr water.

     


  • Groentesoep

    Groentesoep

     2,30

    Groentesoep, voldoende voor 4 personen.

     

    Bevat: Plantaardig bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), julienne groenten (blanke uien, groene kool, knolselderij, prei, wortel), croutons (E282, gist, peterselie, plantaardige olie, tarwebloem, zout) en vermicelli (tarwebloem).

    Bereidingswijze: In 1 ltr water al roerende aan de kook brengen. 2 Minuten doorkoken. Pas bij het serveren de croutons eroverheen strooien.


  • Vreemde vogels

    Vreemde vogels

     4,50

    Dit is een tweepersoons cruesli-ontbijt

     

    Bevat: Cruesli (appel, glucosestroop, havermout, honing, karamel, plantaardige olie, rijstebloem, rozijnen, suiker, tarwe, zwaveldioxide), melkpoeder, pinda, ananasblokjes (ananas, suiker), cranberries (cranberry, suiker), zonnebloempit, pompoenpit.

     

    Bereidingstijd: ‘In een handomdraai klaar’. Benodigdheden:  2 borden of kommen en 0,5 ltr (koud) water


  • Geishaharen

    Geishaharen

     9,50

    Een Japans aandoende mihoenmaaltijd met o.a. ei en satésaus.

    Ingrediënten: Mihoen, satésaus (aroma, chilipoeder, E150c, E310, E320, E415, E621, E627, E631, garnaal, gemberwortel, gemod.zetmeel, knoflook, komijn, koriander, maltodextrine, melkeiwit, melksuiker, pindapasta, plantaardig vet, soja, suiker, tamarinde tarwebloem, trassi, ui, witte peper, zout), eipoeder, sperziebonen, prei, ui, gebakken uitjes, palmvet, knoflookpoeder, sambal (E211, E260, gemod.maïszetmeel, paprika, Spaanse peper, zout), zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken + 3 minuten bakken. benodigdheden: 1 pan, 1 koekenpan (of deksel), 2 kommen, 1.2 ltr water.