vegetarisch

  • Boerenomelet

     3,95

    Met dit pakketje maak je een tweepersoons ei-gerecht; lekker met brood of keks.

     

    Bevat: Eipoeder, juliennegroenten (blanke ui, groene kool, wortel, knolselderij, prei), palmvet (palmolie, citroenzuur), melkpoeder, zout, peper.

    Bereidingstijd: Voorbereiding 3 minuten, bakken 3 à 4 minuten. Benodigdheden: 2 kommen of kleine pannen,  1 deksel of koekenpan en  ±0.4 ltr water


  • Harrie Potje

     8,65

    Een spaghetti maaltijd met o.a. gorgonzola, kaas en appel.

    Ingrediënten: Spaghetti, gorgonzola kaas poeder, appel blokjes, courgette, paprika (rood), plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), ui, paprikapoeder, basilicum, tijm, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Vreemde vogels XL

     5,00

    Dit is een riant tweepersoons cruesli-ontbijt

    Bevat: Cruesli (appel, glucosestroop, havermout, honing, karamel, plantaardige olie, rijstebloem, rozijnen, suiker, tarwe, zwaveldioxide), melkpoeder, pinda, ananasblokjes (ananas, suiker), cranberries (cranberry, suiker), zonnebloempit, pompoenpit.

    Bereidingstijd: ‘In een handomdraai klaar’. Benodigdheden:  2 borden of kommen en 0,75 ltr (koud) water


  • Champignon-kaas omelet

     5,95

    Met dit pakketje maak je een tweepersoons ei-gerecht als ontbijt of lunch bij brood dan wel keks.

     

    Bevat: Eipoeder, Deense blauwe kaas poeder (koemelk, E 270, E 330, E 551, E 621), champignonschijven, palmvet (palmolie, citroenzuur), melkpoeder, plantaardig bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E 627, E 631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout.

    Bereidingstijd: Voorbereiding 10 minuten, bakken 3 à 4 minuten. Benodigdheden: 1 kom, beker of pan,  1 deksel of koekenpan en  ±0.3 ltr water


  • Groentesoep

     2,30

    Groentesoep, voldoende voor 4 personen.

     

    Bevat: Plantaardig bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), julienne groenten (blanke uien, groene kool, knolselderij, prei, wortel), croutons (E282, gist, peterselie, plantaardige olie, tarwebloem, zout) en vermicelli (tarwebloem).

    Bereidingswijze: In 1 ltr water al roerende aan de kook brengen. 2 Minuten doorkoken. Pas bij het serveren de croutons eroverheen strooien.


  • Drie in de pan

     5,75

    Drie-in-de-pan is een ouderwets gerecht van kleine luchtige pannenkoekjes. Dit is voldoende voor 2 personen voor een hele maaltijd dan wel een tussendoortje voor een hele groep.

     

    Bevat: Drie-in-de-pan-mix (aroma, havermout, suiker, tarwe, zout), rozijnen, palmvet (palmolie, citroenzuur), kaneel, poedersuiker.

    Bereidingstijd: 10 tot 15 minuten. Benodigdheden: Mengkom, koekenpan en 0,125 ltr water


  • Pannenkoeken met stroop en appel

     6,50

    Dit pakketje om pannenkoeken mee te maken is voldoende als maaltijd voor 2 personen dan wel een tussendoorgerecht voor 8 tot 10 personen.

     

    Bevat: Voorgemengd pannenkoekenmeel (boekweitmeel, E 450, E 500, eidooier-poeder, melkeiwit, melksuiker, tarwebloem, zout), appelblokjes, palmolie (palmolie, citroenzuur), suikerstroop.

     

    Bereidingstijd: ± 4 minuten per pannenkoek (in totaal 8 tot 10 stuks)

    Benodigdheden: 2 kommen, koekenpan (of deksel) en ± 0.75 ltr water

     


  • Vreemde vogels

     4,50

    Dit is een tweepersoons cruesli-ontbijt

     

    Bevat: Cruesli (appel, glucosestroop, havermout, honing, karamel, plantaardige olie, rijstebloem, rozijnen, suiker, tarwe, zwaveldioxide), melkpoeder, pinda, ananasblokjes (ananas, suiker), cranberries (cranberry, suiker), zonnebloempit, pompoenpit.

     

    Bereidingstijd: ‘In een handomdraai klaar’. Benodigdheden:  2 borden of kommen en 0,5 ltr (koud) water


  • Indonesische nasi

     9,85

    Onze Indonesische rijstmaaltijd met o.a. garnalen en ei.

    Ingrediënten: Rijst, eipoeder, paprika (rood), witte en groene kool, prei, ui, garnalen, gebakken uitjes, gemengde nasikruiden (aroma, E551, E621, kerrie, knoflook, komijn, koriander, paprika, ui, zout), palmvet, sambal (E211, E260, gemod.maïszetmeel, paprika, Spaanse peper, zout), zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken + 3 minuten bakken. Benodigdheden: 1 pan, 1 koekenpan (of deksel), 1.25 ltr water.

     


  • Tomatensoep

     2,65

    Tomatensoep, met kaas en croutons, voldoende voor 4 personen

     

    Bevat: Tomatenbouillon (aroma, dextrose, E 150c, E 160c, E 330, E 415, E 621, E 627, E 631, gistextract, maltodextrine, plantaardige olie, rode bietenextract, tomaat, ui, zout), kaas (koemelk, stremsel, zout), tomaat, prei, peper.

    Bereidingswijze: De tomaat, bouillon en prei in ± 1 ltr. water, roerend, aan de kook brengen. 2 Minuten doorkoken en bij het serveren, naar smaak, de peper en de kaas er overheen strooien.


  • Tortilla toreador

     5,75

    Dit is een lichte aardappel – ei – maaltijd of lunchgerecht voor 2 personen

     

    Bevat: Aardappelstukjes, nasigroenten (blanke uien, witte uien, groene kool, paprika, prei, witte kool), eipoeder, palmvet (palmolie, citroenzuur), nasikruiden (aroma, E 551, E 621, kerrie, knoflook, komijn, koriander, ui, paprika, zout), zout, peper.

     

    Bereidingstijd: Voorbereiding 5 minuten, bakken 4 minuten. Benodigdheden:  1 kom, 1 pan en  1 deksel dan wel koekenpan en ± 0.65 ltr water


  • Rode Bieten (blokjes)

     1,95

    Luchtgedroogde blokjes van rode bieten.

    Breng in ruim water aan de kook en kook 3 tot 5 minuten door voor ‘al dente’ bietjes. Kan daarna ook afgekoeld prima in een bietensalade verwerkt worden