vegetarisch

Alle 7 resultaten

  • Pannenkoeken

    Pannenkoeken met stroop en appel

     5,95

    Dit pakketje om pannenkoeken mee te maken is voldoende als maaltijd voor 2 personen dan wel een tussendoorgerecht voor 8 tot 10 personen.

     

    Bevat: Voorgemengd pannenkoekenmeel (boekweitmeel, E 450, E 500, eidooier-poeder, melkeiwit, melksuiker, tarwebloem, zout), appelblokjes, palmolie (palmolie, citroenzuur), suikerstroop.

     

    Bereidingstijd: ± 4 minuten per pannenkoek (in totaal 8 tot 10 stuks)

    Benodigdheden: 2 kommen, koekenpan (of deksel) en ± 0.75 ltr water

     


  • Drie in de pan

    Drie in de pan

     5,25

    Drie-in-de-pan is een ouderwets gerecht van kleine luchtige pannenkoekjes. Dit is voldoende voor 2 personen voor een hele maaltijd dan wel een tussendoortje voor een hele groep.

     

    Bevat: Drie-in-de-pan-mix (aroma, havermout, suiker, tarwe, zout), rozijnen, palmvet (palmolie, citroenzuur), kaneel, poedersuiker.

    Bereidingstijd: 10 tot 15 minuten. Benodigdheden: Mengkom, koekenpan en 0,125 ltr water


  • Groentesoep

    Groentesoep

     2,30

    Groentesoep, voldoende voor 4 personen.

     

    Bevat: Plantaardig bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), julienne groenten (blanke uien, groene kool, knolselderij, prei, wortel), croutons (E282, gist, peterselie, plantaardige olie, tarwebloem, zout) en vermicelli (tarwebloem).

    Bereidingswijze: In 1 ltr water al roerende aan de kook brengen. 2 Minuten doorkoken. Pas bij het serveren de croutons eroverheen strooien.


  • Champignonsoep

    Champignonsoep

     2,95

    Champignonsoep, voldoende voor 4 personen

     

    Bevat: Champignonsoep-poeder (aardappelzetmeel, aroma, champignonextract, citroenzuur, E 150a, E 621, E 627, E 631, gemod. maiszetmeel, gistextract, knoflook, kurkuma, mais, maltodextrine, melkeiwit, melksuiker, nootmuskaat, palmolie, peper, rijstebloem, tarwebloem, zout), champignonschijven.

    Bereidingswijze: In 0,8 ltr water, al roerend, aan de kook brengen en 3 minuten doorkoken.

     


  • 2 persoons

    Chili sin carne Mexicana

     10,95

    Onze vegetarische chili-variant.

     

    Ingrediënten: Bruine bonen (voorgekookt), vegaversmix (bouillonpoeder, citroenzuur, E407, E 461, paneermeel, soja-eiwit, specerijen, suiker, zetmeel), chili con carne mix (aroma (bevat soja), E470a, E621, knoflook, koriander, selderijextract, specerijen, tarwezetmeel, tomatenpoeder, ui, zout), prei, ui, kaas (geraspt) (koemelk, stremsel, zout), palmvet (citroenzuur, E322), paprika – rood, zout.

     

    Bereidingstijd: Tot kookpunt + 7 minuten + 3 minuten baktijd. Benodigdheden: 1 pan, 1 koekenpan of deksel, ± 1 ltr water.


  • Bietjes I

    Rode Bieten (blokjes)

     1,95

    Luchtgedroogde blokjes van rode bieten.

    Breng in ruim water aan de kook en kook 3 tot 5 minuten door voor ‘al dente’ bietjes. Kan daarna ook afgekoeld prima in een bietensalade verwerkt worden


  • Luxe blauwschimmelprei

    Luxe blauwschimmelprei

     9,50

    Een vegetarische aardappelpuree maaltijd met o.a. prei en Deense blauwe kaas.
    Ingrediënten: Aardappelpuree (aardappelpoeder, melkpoeder, paddestoelenbouillon (aroma, boleet, champignonextract, E150c, E262, E330, E621, E627, E631, gistextract, madeira extract, maltodextrine, melksuiker, plantaardig vet, prei extract, selderij extract, uien extract, wortelextract, zout), vegetarische burgermix (bouillonpoeder, citroenzuur, E407, E461, paneermeel, sojaeiwit, specerijen, suiker, zetmeel), prei, blauwe kaas poeder, tomaat, palmvet, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken + 3 minuten bakken. Benodigdheden: 1 pan, 1 koekenpan (of deksel), ±1.3 ltr water.