vlees

Alle 34 resultaten

  • 2 persoons

    Misty Bob

     7,90

    Een ouderwetse macaronimaaltijd met o.a. bacon.

     

    Ingrediënten: Macaroni, baconkorrels, tomaat, erwten, paprika, ui, paprikapoeder, oregano, zout, peper.

     
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten. Benodigdheden: 1 pan, 0.9 ltr water.


  • Noor II

    Noorse Lapskaus

     12,50

    Globetrottervariatie van de Noorse stoofschotel met o.a aardappel en divers vlees.

     

    Ingrediënten: Aardappel, linzen, rundvleesstukjes, bacon bits, bacon korrels, prei, wortel, ui, (vlees) bouillon (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), peterselie, komijn, zout, peper.

     

    Bereidingstijd: Tot kookpunt plus 6 minuten, Benodigdheden: 1 pan, max. 1 ltr water.


  • Baconbits II

    Baconbits; spekstukjes met rooksmaak

     3,75

    Kleine (4 mm) gedroogde stukjes spek met rooksmaak (additieven).

     

    Kort (2 minuten) meekoken / bakken met de maaltijd.


  • Vesuviana-768x728

    Vesuviana

     7,95

    Een Italiaans (als van de flanken van de Vesuvius) aandoende pastamaaltijd met o.a. rundvlees.

     

    Ingrediënten: Volkoren spaghetti, rundsvleeskorrels, tomaat, erwten, paprika, wortel, Italiaanse kruiden (majoraan, oregano, paprika, sulfiet, ui), paprikapoeder, chilipoeder, zout.

     
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten. Benodigdheden: 1 pan, ± 1 ltr water.


  • Rundvleeskorrels

    Rundvleeskorrels

     3,75

    Rundvleeskorrels bestaan uit puur rundvlees; gekookt, gedroogd en gegranuleerd met alleen toegevoegd zout.

     

    Deze 50 gr is een tweepersoons portie en komt overeen met bijna 300 gr vers rundvlees.

     

    Bereiding: ± 5 minuten wellen in warm water (weinig; nét onder water). Vervolgens 2 tot 4 minuten rul bakken als gehakt in bv palmvet. Of tijdens het koken aan de maaltijd toevoegen zonder te wellen.


  • Mong 1 P

    Mongoolse kip (1 pers.)

     6,95

    Een rijstmaaltijd met o.a. kip, cashewnoten en appel.

     

    Ingrediënten: Rijst, kipstukjes, cashew noten, appelblokjes, paprika (rood en groen), tomaat, ui, aubergine, kerrie madras, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.6 ltr water.

     


  • Lamme 1 P

    Lamme Hoorn (1 pers.)

     5,95

    Een verassende pastamaaltijd met lamsvlees.

     

    Spirelli tricolore, lamsvlees korrels, paddestoelenbouillon, sperziebonen, ui, wortel, Hoorn des overvloeds, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.5 ltr water.

     


  • Lamme hoorn

    Lamme Hoorn

     9,95
    Terug

    Een verassende pastamaaltijd met o.a. lamsvlees en Hoorn des Overvloeds.

    Spirelli tricolore, lamsvlees korrels, paddestoelenbouillon (aroma, boleet, champignonextract, E150c, E262, E330, E621, E627, E631, gistextract, madeira extract, maltodextrine, melksuiker, plantaardig vet, prei extract, selderij extract, uien extract, wortelextract, zout), sperziebonen, ui, wortel, Hoorn des overvloeds, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Misty Bob 1 P

    Misty Bob – 1 persoons

     4,90

    Macaroni met (o.a.)  bacon

     

    Ingrediënten: Macaroni hoorntjes, bacongranulaat, tomaat, erwten, paprika – groen, ui, oregano, paprikapoeder, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan,  0.5 ltr water.


  • Kipstukjes

    Kipstukjes

     5,75

    Kippenborstfilet in blokjes gevriesdroogd, zonder toevoegingen.

     

    Deze 50 gr is een tweepersoons portie en komt overeen met ± 250 à 300 gr kipfilet.

     

    Bereiding: ± 5 minuten wellen in (warm) water. Vervolgens 2 minuten bakken (in palmvet) of ongeweld tijdens het koken aan de maaltijd toevoegen.


  • Kipkorrels II

    Kipkorrels

     2,40

    Kipkorrels bestaan uit kippenvlees; gekookt, gedroogd en gegranuleerd met antioxidant.

     

    Deze 50 gr is een tweepersoons portie en komt overeen met bijna 300 gr vers kippenvlees.

     

    Bereiding: ± 5 minuten wellen in warm water (weinig; nét onder water). Vervolgens 2 tot 4 minuten rul bakken als gehakt in bv palmvet. Of tijdens het koken aan de maaltijd toevoegen zonder te wellen.


  • Noor 1 p

    Noorse Lapskous (1 pers.)

     7,25

    Een aardappel stoofpot met veel vlees naar Noorse traditie.

     

    Ingrediënten: Aardappel stukjes, linzen, rundvleesstukjes, baconbits (spek), bacongranulaat, prei, wortel, ui, bouillonpoeder (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), peterselie, komijn, peper, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.6 ltr water.


  • Globo globo

    Globo globo

     10,55

    Onze variant van de Indonesische Gado-Gado; een rijstmaaltijd met o.a, ham.

     

    Ingrediënten: Rijst, gado-gado-saus (E150c, kruiden, paprika, pinda, specerijen, suiker, suikersiroop, zout), hamblokjes, bloemkool, sperziebonen, knoflookpoeder, zout.

     
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.


  • Peruaan II

    Peruaanse kip

     12,95

    Een quinoamaaltijd (glutenarm; niet glutenvrij) met o.a. kip.

     

    Ingrediënten: Quinoa, kip, tomaat, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke ui, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), maïs, olijven, Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout.

     

    Bereidingstijd: tot kookpunt plus 3 minuten. Benodigdheden: één pan, 0.6 ltr water.


  • Rundvlees stukjes

    Rundvleesstukjes

     5,95

    Rundvleesstukjes bestaan uit puur rundvlees; voorgekookt en gedroogd, zonder toevoegingen.

     

    Deze 50 gr is een tweepersoons portie en komt overeen met ± 250gr vers rundvlees.

     

    Bereiding: ± 5 minuten wellen in warm water (weinig; nét onder water) en dan verwerken als gegaard vlees. Of tijdens het koken aan de maaltijd toevoegen zonder te wellen.


  • Miss Piggy - vlechten

    Miss Piggy – vlechten

     11,95

    Een snelle mihoenschotel met ham.

    Ingrediënten: Mihoen, satésaus (aroma, chilipoeder, E150c, E310, E320, E415, E621, E631, garnaal, gemberwortel, gemod.zetmeel, knoflook, komijn, koriander, maltodextrine, melkeiwit, melksuiker, pindapasta, plantaardig vet, soja, suiker, tamarinde, tarwebloem, trassi, ui, witte peper, zout), ham blokjes, prei, sperziebonen, ui, gebakken uitjes, gemengde nasikruiden, ketjap, knoflookpoeder, zout.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 kom, 0.9 ltr water.

     


  • turkse stoofschotel

    Turkse stoofschotel

     9,90

    Een Turks aandoende rijststoofschotel met o.a. lamsvlees.

     

    Rijst, lamsvleeskorrels, prei, tomaat, wortel, bouillonpoeder (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), palmvet, paprikapoeder, rozemarijn, tijm, chilipoeder, laurierblad, zout.

     
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten en 3 minuten stoven. Benodigdheden: 1 pan plus 1 deksel/koekenpan en 1 kom, ± 1 ltr water.


  • Maxim 1 P

    Maximaal (1 pers)

     6,65

    Een aardappelmaaltijd met o.a. rundvlees.

     

    Ingrediënten: Aardappelstukjes, rundvleesstukjes, maïs, paprika (rood), wortel, jus poeder (E150a, E150c, E535, E621, E627, E631, maïszetmeel, selderij, soja, specerijen, tarwebloem, zout), paprikapoeder, zout, rozemarijn, tijm, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 1 kom (voor de jus), 0.7 ltr water.


  • Bart 1 P

    Bartjes bonen (1 pers.)

     6,75

    Bruine bonenmaaltijd met o.a. bacon bits (spek).

     

    Ingrediënten: Bruine bonen, bacon bits, prei, tomaat, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke uien, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), wortel, Italiaanse kruiden (majoraan, oregano, paprika, sulfiet, ui), sambal (E211, E260, gemod.maïszetmeel, paprika, Spaanse peper, zout), zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.6 ltr water.

     


  • Libanees lam

    Libanees lam

     9,95

    Een couscousmaaltijd met o.a. lamsvlees en olijven.

     

    Ingrediënten: Couscous, lamsvleeskorrels, tomaat, olijven, bouillonpoeder (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), oregano, peterselie, zout, peper.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Paddy I

    Paddy

     8,95

    Een Iers aandoende aardappelpuree maaltijd met o.a. vlees

     

    Ingrediënten: Aardappelpuree ( aardappelpoeder, melkpoeder, (plantaardig) bouillonpoeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout),  rundvleesstukjes, wortel, prei, juspoeder, zout, peper.

     

    Bereidingstijd: Tot kookpunt en dan 5 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 kom (voor de jus), 0.9 ltr water.


  • Kip Durban

    Kip Durban

     9,95

    Inspiratie uit Zuid Afrika: Een pastamaal met kip en garnalen!

     

    Ingrediënten: Spirelli, kipstukjes, paprika (rood en groen), garnalen, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke ui, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), wortel, zout, chilipeper.

     

    Bereidingstijd: tot kookpunt plus 6 minuten. Benodigdheden: één pan, 0.75 ltr water.

     


  • Berendpotje II

    Berendpotje

     10,95

    Een makkelijke aardappelpureemaaltijd met o.a. broccoli en ham. (of je nou naar Amerika onderweg bent of niet).

     

    Ingrediënten: Aardappelpuree (aardappelpoeder, melkpoeder, (plantaardig) bouillonpoeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout) ), hamblokjes, broccoli, maïs, Provençaalse kruiden, zout.

     

    Bereidingstijd: Tot kookpunt plus 4 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 0.9 ltr water.


  • P1040215

    Abba dabbi (1 pers.)

     5,00

    Een couscous-kip-schotel.

     

    Ingrediënten: Couscous, kipstukjes, courgette, paprika(rood), knoflookschijfjes, kerrie madras, tijm, munt, zout.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.5 ltr water.

     


  • Uiensoep II

    Uiensoep

     2,25

    Uiensoep, voldoende voor twee personen

     

    Bevat: Vleesbouillon (aroma, E 150c, E 620, E 627, E 631, foelie, gemod. zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, peper), croutons (E 282, gist, peterselie, plantaardige olie, tarwebloem, zout), kaas (koemelk, stremsel, zout), ui, peper.

     

    Bereiding: Breng de bouillon met uien aan de kook in 0,6 ltr water en laat dit twee minuten doorkoken. Strooi bij het opdienen de kaas en croutons over de soep en voeg peper naar smaak toe.


  • Zeeuwse linzen

    Zeeuwse linzen

     11,95

    Een verassende linzenmaaltijd met spek.

    Ingrediënten: Linzen, aardappelstukjes, bacon-bits, paprika (rood en groen), tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke ui, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout),  ui, plantaardig bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout),  knoflookschijfjes, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten koken (+ 2 minuten laten staan). Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.


  • Lamsvleeskorrels II

    Lamsvleeskorrels

     3,85

    Lamsvleeskorrels bestaan uit lamsvlees; gekookt, gedroogd en gegranuleerd met toegevoegd zout en antioxidant.

     

    Deze 50 gr is een tweepersoons portie en komt overeen met ± 250 à 300 gr vers lamsvlees.

     

    Bereiding: ± 5 minuten wellen in warm water (weinig: nét onder water). Vervolgens 2 tot 4 minuten rul bakken als gehakt in bv palmvet. Of tijdens het koken aan de maaltijd toevoegen zonder te wellen.


  • Bartjes bonen

    Bartjes bonen

     11,50

    Onze traditionele bonenmaaltijd met o.a. bacon-bits (spek).

     

    Ingrediënten: Bruine bonen, bacon bits, prei, tomaat, tomatensaus ( aroma, E150c, E160c, E360, E621, E627, E631, gemod.zetmeel, maltodextrine, marjolein, melksuiker, oregano, plantaardig vet, rozemarijn, suiker, tarwebloem, tijm, tomaat, ui, witte peper, zetmeel, zout), wortel, Italiaanse kruiden (majoraan oregano, paprika, sulfiet, ui), sambal (E211, 260, gemod.maïszetmeel, paprika, Spaanse peper, zout), zout.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 7 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Liba. 1 P

    Libanees lam (1 pers.)

     6,75

    Een couscousmaaltijd met o.a. lamsvlees en olijven.

     

    Ingrediënten: Couscous, lamsvleeskorrels, tomaat, olijven, bouillonpoeder (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), oregano, peterselie, zout, peper.

     

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.6 ltr water.

     


  • Zorba 1 P

    Zorba – 1 persoons

     6,35

    Griekse rijst met o.a. lamsvlees en aubergine.

     

    Ingrediënten: Rijst, lamsvleesgranulaat, tomaat, aubergine, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke uien, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), köftakruiden (komijn, koriander, kurkuma, oregano, paprika, ui, zout), palmvet, zout.

    Bereidingstijd: tot kookpunt plus 5 minuten koken en 2 minuten roerbakken.

    Benodigdheden: 1 pan, 1 kom, 1 deksel / koekenpan, 0.5 ltr water.


  • Hamblokjes

    Hamblokjes

     5,80

    Hamblokjes zijn puur varkensvlees zonder toevoegingen.

     

    Deze 50 gr zijn een portie voor twee personen in een complete maaltijd.

     

    Bereiding: In een maaltijd die bijna klaar is twee à drie minuten opwarmen / vocht laten opnemen.


  • Bacon korrels

    Baconkorrels

     3,65

    Gedroogde en gemalen bacon,  gezouten en met (conserverende) additieven.

     

    Bereiding: ± 5 minuten wellen in (weinig: nét onder water) warm water. Vervolgens 2 tot 4 minuten rul bakken als gehakt in bv palmvet.
    Of tijdens het koken aan de maaltijd toevoegen zonder te wellen.

    Benodigdheden: Water en een pan.


  • Hollandse pot

    Hollandse pot

     9,95

    Aardappelen met rundvlees en bietjes.

     

    Ingrediënten: Aardappel, rode bieten, rozijnen, rundvleesstukjes,  ui, plantaardig bouillon (aroma, boleet, champignon extract, E150c, E262, E330, E621, E627, E631, gistextract, madeiraextract, maltodextrine, melksuiker, plantaardig vet, prei extract, selderijextract, uienextract, wortelextract, zout), knoflook, zout, peper.

     

    Bereidingstijd: Tot kookpunt plus 8 minuten, Benodigdheden: 1 pan, max. 1 ltr water.


  • Oost B

    Broodverrijking “Oost Brabants”

     3,05

    Dit is een toevoegingspakketje om van brood dat je bakt iets bijzonders te maken

     

    Bevat: Baconkorrels (bacon, rooksmaak, rozemarijn, sodium bicarbonaat, sodium nitriet, zout), prei.

    Bereiding: Broodbakmachine:
    1e Stel de broodbakmachine in op volkoren en donker.
    2e Doe eerst het water en vervolgens het meel in de machine. Bij gebruik van droge gist, dit door het meel mengen.
    3e Voeg de gist toe, zó dat dit het water niet raakt.
    4e Voeg alle andere ingrediënten toe. Laat het zout het gist niet raken.
    (Negeer het bekende “piepsignaal”, dat is voor verse ingrediënten. Gedroogde ingrediënten gaan aan het begin er in.)
    5e Zet nu de machine aan.
    Handmatig brood:
    Voeg alle ingrediënten toe aan het meel en verwerk dit als gebruikelijk.