vlees

  • Misty Bob

     7,90

    Een ouderwetse macaronimaaltijd met o.a. bacon.

     

    Ingrediënten: Macaroni, baconkorrels, tomaat, erwten, paprika, ui, paprikapoeder, oregano, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten. Benodigdheden: 1 pan, 0.9 ltr water.


  • Noorse Lapskaus

     12,50

    Globetrottervariatie van de Noorse stoofschotel met o.a aardappel en divers vlees.

     

    Ingrediënten: Aardappel, linzen, rundvleesstukjes, bacon bits, bacon korrels, prei, wortel, ui, (vlees) bouillon (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), peterselie, komijn, zout, peper.

     

    Bereidingstijd: Tot kookpunt plus 6 minuten, Benodigdheden: 1 pan, max. 1 ltr water.


  • Vesuviana

     7,95

    Een Italiaans (als van de flanken van de Vesuvius) aandoende pastamaaltijd met o.a. rundvlees.

     

    Ingrediënten: Volkoren spaghetti, rundsvleeskorrels, tomaat, erwten, paprika, wortel, Italiaanse kruiden (majoraan, oregano, paprika, sulfiet, ui), paprikapoeder, chilipoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten. Benodigdheden: 1 pan, ± 1 ltr water.


  • Kipstukjes

     5,75

    Kippenborstfilet in blokjes gevriesdroogd, zonder toevoegingen.

     

    Deze 50 gr is een tweepersoons portie en komt overeen met ± 250 à 300 gr kipfilet.

     

    Bereiding: ± 5 minuten wellen in (warm) water. Vervolgens 2 minuten bakken (in palmvet) of ongeweld tijdens het koken aan de maaltijd toevoegen.


  • Zorba

     9,75

    Een traditionele Griekse rijstmaaltijd met o.a.lamsvlees en aubergine.

    Ingrediënten: Rijst, lamsvleeskorrels, tomaat, aubergine, tomatensaus (aardappelzetmeel, appel, blanke ui, citroenzuur, gistextract, kruiden, maltodextrine, rode bietenextract, suiker, tarwemeel, tomatenpoeder, zout), palmvet, (plantaardig-)bouillonpoeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), köftakruiden (komijn, koriander, kurkuma, oregano, paprika, ui. zout), zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 5 minuten en 2 minuten roerbakken.

    Benodigdheden: 1 pan plus 1 koekenpan/deksel en 1 kom, 0.9 ltr water.


  • Misty Bob – 1 persoons

     4,90

    Macaroni met (o.a.)  bacon

     

    Ingrediënten: Macaroni hoorntjes, bacongranulaat, tomaat, erwten, paprika – groen, ui, oregano, paprikapoeder, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan,  0.5 ltr water.


  • Lamme Hoorn (1 pers.)

     5,95

    Een verassende pastamaaltijd met lamsvlees.

     

    Spirelli tricolore, lamsvlees korrels, paddestoelenbouillon, sperziebonen, ui, wortel, Hoorn des overvloeds, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.5 ltr water.

     


  • Noorse Lapskous (1 pers.)

     7,25

    Een aardappel stoofpot met veel vlees naar Noorse traditie.

     

    Ingrediënten: Aardappel stukjes, linzen, rundvleesstukjes, baconbits (spek), bacongranulaat, prei, wortel, ui, bouillonpoeder (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), peterselie, komijn, peper, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten koken.

    Benodigdheden: 1 pan, 0.6 ltr water.


  • Rundvleesstukjes

     5,95

    Rundvleesstukjes bestaan uit puur rundvlees; voorgekookt en gedroogd, zonder toevoegingen.

     

    Deze 50 gr is een tweepersoons portie en komt overeen met ± 250gr vers rundvlees.

     

    Bereiding: ± 5 minuten wellen in warm water (weinig; nét onder water) en dan verwerken als gegaard vlees. Of tijdens het koken aan de maaltijd toevoegen zonder te wellen.


  • Paella Espagna

     8,60

    Onze kip-variant van de klassieke Spaanse rijstmaaltijd.

     

    Ingrediënten: Rijst, kipkorrels, maïs, sperziebonen, tomaat, ui, bouillonpoeder (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout), kurkuma, knoflookpoeder, zout, peper.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 4 minuten. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.


  • Lamme Hoorn

     9,95

    Een verassende pastamaaltijd met o.a. lamsvlees en Hoorn des Overvloeds.

    Spirelli tricolore, lamsvlees korrels, paddestoelenbouillon (aroma, boleet, champignonextract, E150c, E262, E330, E621, E627, E631, gistextract, madeira extract, maltodextrine, melksuiker, plantaardig vet, prei extract, selderij extract, uien extract, wortelextract, zout), sperziebonen, ui, wortel, Hoorn des overvloeds, zout, peper.
    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 3 minuten koken. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.

     


  • Globo globo

     10,55

    Onze variant van de Indonesische Gado-Gado; een rijstmaaltijd met o.a, ham.

     

    Ingrediënten: Rijst, gado-gado-saus (E150c, kruiden, paprika, pinda, specerijen, suiker, suikersiroop, zout), hamblokjes, bloemkool, sperziebonen, knoflookpoeder, zout.

    Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 6 minuten. Benodigdheden: 1 pan, 1 ltr water.