Grootverbruikers

Je bent reisleider voor een groep buitensporters, of reisorganisator van actieve reizen, de chef-kok van een wandelclub, de leider van een padvindergroep, kwartiermaker, kombuis goeroe of anderszins een afnemer die in grotere hoeveelheden tegelijk wilt inkopen?

Dan kunnen wij jou goed van dienst zijn. Bij grotere afname, die eventueel in bulkverpakking bij jou aangeleverd kan worden, kunnen wij passende leveringsvoorwaarden en prijzen bieden.

Ook zijn wij in staat om de complete voedselvoorziening voor jouw tochten te verzorgen. Van ontbijt tot avondmaaltijd, met of zonder 3-gangen-diners, expeditievoedsel, speciaal op maat gemaakte maaltijden, jouw eigen logo, speciale voedselvoorschriften…. je zegt het maar. Onze deskundigen stemmen graag op jouw wensen af. Wij hebben ruime ervaring met voedselverzorging voor allerhande grote en kleine organisatie zoals SNP, Reismaker, Travellers, Nunatak en HT Wandelreizen evenals voor de expedities van  NIVON, VVT en NKBV en verder bedienen wij ANWB, Wageningen Universiteit, …… , je kunt het zo gek niet verzinnen.

Wanneer je aanspraak denkt te kunnen maken op “een deal” neem dan via de mail (info@globetrotter.nl) contact met ons op.

Ondanks dat wij met beide benen op de grond staan is maar zelden iets onmogelijk. Zelfs de ‘sky’ is geen limit, getuige onze bijdrage aan het Space Expo project van Estec.